Simona Halep a cerut să-şi schimbe tricoul cât timp Ajla Tomljanovic primea îngrijiri medicale. Unde a trimis-o arbitrul să se schimbe

Simona Halep i-a cerut arbitrului de scaun, Marija Cicak, să o lase să meargă la vestiar pentru a-şi schimba tricoul ud în timp ce adversara sa din turul 2 de la Cincinnati, Ajla Tomljanovic, se afla la vestiare unde primea îngrijiri medicale înaintea setului decisiv. Arbitra Marija Cicak nu i-a permis, a trimis în schimb un steward să-i aducă alt tricou din dulap şi a lăsat-o să-şi schimbe echipamentul pe coridor, în timp ce o femeie îi ţinea un prosop drept paravan. 

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 08:21

„E vorba despre vestiarul 1. L-am lăsat deschis. Vreau să mă schimb pentru că acesta de pe mine este foarte ud”, i-a transmis românca arbitrului de scaun, care a lăsat-o să meargă spre vestiare după mai multe discuții, scrie Digisport.ro.

„Simona, tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, ca să-ți aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor”, a replicat Marija Cicak.

Halep s-a conformat şi a fost ajutată de o fată steward, care i-a ținut paravan cu un prosop.