SIMONA HALEP a dat lovitura vieţii. ION ŢIRIAC e noul său manager

SIMONA HALEP este pe cale să facă o schimbare majoră în cariera sa. În ultima vreme, legăturile dintre ea şi Ion Ţiriac au devenit foarte strânse şi potrivit unor informaţii, Ţiriac ar fi noul său manager.

04 nov. 2014, 08:29
SIMONA HALEP a dat lovitura vieţii. ION ŢIRIAC e noul său manager

ION ŢIRIAC ar fi managerul din umbră al SIMONEI HALEP de ceva timp, potrivit ziarului Adevărul, care prezintă această informaţie pe surse. Colaborarea dintre cei doi ar fi început în urmă cu câteva luni, când SIMONA HALEP a semnat un contract de sponsorizare estimat la 500.000 euro, cu firma Dedeman. Pentru a semna acest contract, Halep ar fi fost consiliată de oamenii din anturajul lui Ţiriac.

Apoi, ION ŢIRIAC i-ar fi intermediat SIMONEI HALEP şi alte două contracte de sponsorizare, cu companiile germane Adidas şi Porsche. SIMONA HALEP primeşte în jur de 1 milion de euro anual din partea companiei de echipament sportiv, în timp ce Porsche i-a făcut cadou un automobil de 130.000 de euro.

Cum legăturile dintre cei doi par a fi tot mai strânse, Ţiriac s-a întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu Simona Halep la Madrid, iar apoi cei doi au zburat la Paris pentru a urmări un meci din semifinalele turneului Masters 1000.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima şedinţă foto. Cum a pozat campioana noastră

De altfel, în urmă cu câteva luni, Ţiriac a vizitat-o pe SIMONA HALEP înaintea turneelor de la Wimbledon şi US Open pentru a o încuraja. SIMONA HALEP are un contract de reprezentare cu Virginia Ruzici, însă, potrivit sursei citate, fosta jucătoare îi mai oferă consiliere doar pe latura sportivă.

În această vară, SIMONA HALEP a fost curtată şi de gigantul american IMG World, care dorea să o reprezinte, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

De-a lungul timpului, ION ŢIRIAC a manageriat mai mulţi jucători de top, între care Boris Becker, Guillermo Villas, Goran Ivanisevici sau Marat Safin.