SIMONA HALEP a devenit a 2-a favorită la CÂŞTIGAREA Roland Garros-ului. Vezi traseul Simonei spre FINALĂ

Două explozii puternice au cutremurat tabloul feminin de la Roland Garros: eliminarea chinezoaicei Na Li (cap de serie nr. 2) de către franţuzoaica Mladenovic şi a principalei favorite, Serena Williams, de către iberica Garbine Muguruza. În condiţiile date SIMONA HALEP a devenit a doua favorită a turneului, după Agnieszka Radwanska.

28 mai 2014, 14:49
SIMONA HALEP  a devenit a 2-a favorită la CÂŞTIGAREA Roland Garros-ului. Vezi traseul Simonei spre FINALĂ

SIMONA HALEP a pierdut doar două game-uri în primul meci jucat la Roland Garros 2014, cu rusoaica Alysa Kleibanova. A fost o joacă, Simona zburdând pe teren şi dacă şi-ar fi pus ambiţia ar fi câştigat chiar la 0.

SIMONA HALEP se simte excelent la Paris, a avut parte de o tragere la sorţi bună, cu un traseu favorabil, iar în primele zile ale acestei săptămâni a asistat cum două dintre jucătoarele mai bine clasate decât ea, Na Li şi Serena Williams, au fost eliminate. Drumul spre trofeu a devenit astfel mai facil pentru SIMONA HALEP.

Joi, SIMONA HALEP va juca în turul secund împotriva britanicei Heather Watson (92 WTA), dar şi adversara din turul trei, Maria-Teresa Torro-Flor (55 WTA) sau Magdalena Ribarikova (34 WTA), îi este accesibilă.

SIMONA HALEP ar urma să întâlnească în optimi prima adversară puternică, americanca Sloane Stephens, cap de serie numărul 15. Ana Ivanovic (fav. 11) sau Petra Kvitova (fav. 5) sunt potenţialele adversare din sferturi, cu un plus de periculozitate pentru sârboaică, ea începând turneul foarte bine (6-1, 6-3 cu Carlonie Garcia), în timp ce Kvitova a fost ezitantă cu Zarina Dyas, 7-5, 6-2. Practic, meciul din sferturi ar fi cel mai greu pentru SIMONA HALEP, fiindcă potenţialele adversare din semifinale, Jelena Jankovic (fav. nr. 6) sau Sara Errani, fiind sub valoare adversarelor din sferturi.

SIMONA HALEP ar urma să o întâlnească abia în finală pe Maria Şarapova, ar porni ca outsideră, însă nu de puţine ori calculele au fost răsturnate cum s-a întâmplat şi miercuri, când Serena Williams a părăsit concursul.