Simona Halep a dezvăluit secretul revenirii din meciul cu Duan. Cu cine va juca în turul următor la Shenzhen

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), 626.750 dolari, după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan, cu 3-6, 6-1, 6-2. Partida a fost însă una dificilă pentru jucătoarea noastră.

RomaniaTV.net
03 ian. 2018, 12:07
Simona Halep a dezvăluit secretul revenirii din meciul cu Duan. Cu cine va juca în turul următor la Shenzhen

Simona Halep a avut un start greoi de partidă și i-a permis chinezoaicei să câștige primul act, unul în care nu a avut nici măcar o minge de break. Situția s-a schimbat însă în următoarele două seturi, în care constănțeanca a mai cedat doar 3 game-uri, două dintre ele venind însă în atunci când conducea cu 5-0 în decisiv.

La final, Simona a dezvăluit cum a reușit să revină în meci si să câștige duelul cu Duan. „Cred că adversara mea a jucat foarte bine în acest meci, în special în primul set, dar spre final a obosit puțin și i-a fost greu să se miște pe teren. Eu am schimbat puțin strategia după primul set, am stat mai mult pe linia de fund și am început să lovesc mai tare. M-am mișcat mai bine în teren și mi-am deschis unghiurile mai mult. Cred că din această cauză am reușit să câștig meciul, după ce am pierdut primul set” a dezvăluit Simona în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei.

În sferturile de finală, românca o va avea ca adversară pe Aryna Sabalenka, cea care a învins-o în primul tur pe Monica Niculescu. Sportiva din Belarus e în mare formă, învingând-o în optimi pe Danka Koviniccu scorul de 6-1, 6-0.