Simona Halep a făcut anunţul înainte de Australian Open. În ce echipament va juca

Simona Halep va purta rochia roşie de la Shenzhen la Australian Open. “Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, în 24 de ore aveam ţinuta”

RomaniaTV.net
13 ian. 2018, 12:01
Simona Halep a făcut anunţul înainte de Australian Open. În ce echipament va juca

Jucătoarea Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru ausopen.com, că va purta la Australian Open rochia roşie de la Shenzhen, turneu pe care l-a câştigat şi la simplu şi la dublu. Ea a precizat că a comandat rochia, după ce a văzut-o pe un site din China.

Întrebată cum procedează pentru a-şi găsi o ţinută, în contextul în care nu are un sponsor tehnic, şi dacă merge la magazin, românca a răspuns: “Nu, am comandat-o. Cum li se spune femeilor care fac haine?” Croitorese. “Da. Am trimis o fotografie. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, iar în 24 de ore aveam ţinuta şi era perfecta. Am avut noroc”.

Simona Halep a menţionat că pur şi simplu a căutat pe internet. “Acum se găseşte orice pe internet. Eram puţin stresată”.

Ea a precizat că nu îşi concepe modelele, ci doar alege: “Aleg modelul. Însă este simplu, nimic ieşit din comun. Consider că arată bine. Îmi place”.

Halep spune că nu va avea propria linie de vestimentaţie, ca Venus Williams, şi că nu s-a gândit să îşi ia un tricou pe care să scrie “Numărul 1”:  Nu sunt o astfel de persoană”.

Simona Halep nu se grăbeşte în privinţa partenerului tehnic. “Reprezentanţii mei discută pentru a găsi un nou partener tehnic. Însă discuţiile abia au început. Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc. Voi aştepta”.