Simona Halep a refuzat să joace alături de Nadal, Federer şi Serena. A renunţat la o sumă mare de bani

Simona Halep a refuzat să joace alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Roger Federer în Liga Internaţională de Tenis.

21 dec. 2015, 15:02
Simona Halep a refuzat să joace alături de Nadal, Federer şi Serena. A renunţat la o sumă mare de bani

Simona Halep a preferat să se pregătească pentru noul sezon în România, sub comanda lui Darren Cahill. „Am progresat la ceea ce aveam în cap să facem„, a spus Halep.

Simona Halep a fost invitată să joace luna aceasta, în Liga Internaţională de Tenis, aalături de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams într-o competiție care i-ar fi adus foarte mulți bani, dar, potrivit digisport.ro, românca a preferat să se pregătească pentru noul sezon competiţional în România, alături de antrenorul Daren Cahill.

Citeşte şi Simona Halep a fost la teatru. Selfie de excepţie, cu doi mari actori FOTO

M-au căutat să joc, dar nu am vrut, pentru că întotdeauna am făcut sfârșitul de sezon acasă și am încercat să mă pregătesc cât de bine pot pentru următorul an. Nu știu dacă voi juca în viitor, s-ar putea, nu zic nu acum, dar anul ăsta am considerat că nu trebuie să joc„, a spus Simona Halep, la DigiSport.

Citeşte şi Simona Halep are trei prietene în circuitul WTA. Ce spune despre Serena Williams şi Maria Sharapova

Simona Halep este încântată de colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill şi aşteaptă cu nerăbdare să participe la turnee. Halep va începe sezonul la Brisbane International, în perioada 3-9 ianuarie 2016: „Este un om deosebit și abia aștept să începem turneele împreună. Ne amuzăm un pic, mai schimbăm rutina, pentru că avem o rutină dificilă, pot să spun așa, tot timpul antrenamente, pregătire fizică, program strict. Și am avut niște antrenamente foarte intense. Am progresat la ceea ce aveam în cap să facem„.