Simona Halep a revenit în România. Ce a spus despre ELIMINAREA de la WIMBLEDON 2018

Simona Halep a revenit luni seară în România ţi a recunoscut că trecerea de la zgură la iarbă a fost una dificilă. Wimbledon a fost primul turneu disputat de Simona Halep după triumful de la Roland Garros.

09 iul. 2018, 19:56
Simona Halep a revenit în România. Ce a spus despre ELIMINAREA de la WIMBLEDON 2018

Simona Halep a fost eliminată în turul al treileam la Wimbledon.

„Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers spre finală la Rolad Garros. Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, dar am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. E foarte greu să te acomodezi pe iarbă după ce vii de pe zgură, e cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, MOTIVUL ULUITOR pentru care a fost eliminată în turul trei de la WIMBLEDON 2018. Abia acum S-A AFLAT

Liderul WTA merge în continuare pe mâna Serenei Williams, de opt ori câștigătoare a turneului de pe iarba londoneză: „Nu ştiu cum să îmi explic şi nu ştiu dacă ar trebui eu să explic. Cred că aşa a fost să fie, şi cele mai jos clasate de locul 10 au jucat mai bine, au avut mai multă încredere. Nu știu cine va câștiga, dar o mare șansă o are Serena Williams”.

Simona Halep a răspuns scurt atunci când a fost întrebată ce urmează pentru ea în viitorul apropiat: „O vacanță!”.