SIMONA HALEP a vorbit despre accidentare. Participarea la Turneul Campioanelor este în pericol

Simona Halep a abandonat duminică în primul tur la Beijing, starea campioanei noastre fiind îngrijorătoare ţinând seama că pe 25 octombrie începe la Singapore Turneul Campioanelor.

05 oct. 2015, 05:45
SIMONA HALEP a vorbit despre accidentare. Participarea la Turneul Campioanelor este în pericol

Simona Halep a dezvăluit motivele care au determinat-o să abandoneze în primul tur la Beijing, în faţa ibericei lara Arruabarena. „Durerea era tot mai mare. Am crezut că o să fie mai bine, însă n-a fost aşa şi n-am vrut să forţez. Şi e o accidentare dificilă pentru că întotdeauna e periculos să continui să joci cu o afecţiune la tendon.

Nu m-am gândit să iau o pauză după ce am simţit prima oară dureri, toţi jucătorii au mici dureri în timpul sezonului pentru că jucăm foarte mult. Dar în cazul meu era din ce în ce mai rău, de aceea m-am oprit acum„, a spus Simona Halep.

Numărul 2 mondial a acuzat dureri la piciorul stâng, aceleaşi care au împiedicat-o să joace la capacitate maximă la Guangzhou şi Wuhan.

Simona Halep nu ştie în momentul de faţă dacă va putea evolua la Turneul Campioanelor, acolo unde este cap de serie nr. 1.