SIMONA HALEP a vorbit despre căsătorie. Cu cine vrea să se MĂRITE

SIMONA HALEP a vorbit într-un interviu pentru revista The One despre planurile sale de viitor, inclusiv cele care privesc viaţa sa personală.

06 nov. 2014, 10:00
SIMONA HALEP a vorbit despre căsătorie. Cu cine vrea să se MĂRITE

SIMONA HALEP a avut un an de excepţie, cu finale la Roland Garros şi Turneul Campioanelor şi o clasare la finalul sezonului pe locul 3 în lume, cea mai bună din istoria tenisului feminin românesc.

Aflându-se în vacanţă, SIMONA HALEP a lăsat puţin sportul deoparte şi a acceptat să vorbească despre viaţa sa personală, într-un interviu pentru revista The One. Simonei îi place să creadă că se va mărita după ce îşi va încheia cariera de performanţă. „Acum, când călătoresc foarte mult, îmi place să spun că, după ce-mi voi încheia cariera de jucătoare, vreau să-mi fac o familie şi să stau cu copiii„, a declarat ea.

Citeşte şi Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Votează AICI

SIMONA HALEP nu are un iubit, dar ştie cum ar trebui să fie viitorul său soţ. „La aromâni, toţi se ştiu între ei, nu suntem mulţi, dar suntem apropiaţi. Avem obiceiuri la care ţinem. O nuntă durează patru zile. Sunt şi alte petreceri cu foc, la care dansezi toată noaptea. Eu merg rar, dar mereu dansez până în zori; sunt tot felul de hore, tradiţii pe care trebuie să le respecţi. Îmi place totul acolo, mă simt bine cu ei, ne ajutăm între noi. Aşa am fost crescută şi sper să nu mă schimb, chiar dacă nu mai trăiesc printre aromâni.

Vreau să ţin de aceste tradiţii şi chiar mi-aş dori să mă căsătoresc cu un aromân. Cum îmi va fi norocul, indiferent de ce va fi, primează să fiu fericită şi să mă căsătoresc pentru că iubesc şi sunt iubită”, a spus SIMONA HALEP.

Vezi şi SIMONA HALEP, prima şedinţă foto. Cum a pozat campioana noastră