SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSA în semifinale la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014

Simona Halep va juca, sâmbătă, de la ora 13:00, în semifinalele Turneului Campioanelor ce se desfășoară la Singapore, cu poloneza Agnieszka Radwanska. Simona Halep s-a calificat de pe locul întâi, în Grupa Roșie, în ciuda faptului că a pierdut ultimul meci, vineri, în fața Anei Ivanovic, 6-7 (6), 6-2, 3-6.

25 oct. 2014, 06:08
SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSA în semifinale la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014

Simona Halep a demontat orice suspiciune de aranjament la meciul cu Ana Ivanovic, iar setul caştigat a trimis-o acasă pe jucătoarea din Serbia şi a calificat-o în semifinale pe Serena Williams.

În semifinale, sâmbătă, Simona Halep o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, calificată de pe locul doi din Grupa Albă. Meciul este programat sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la ora 13:00. În cealaltă semifinală, începând cu ora 9:30, se vor înfrunta Caroline Wozniacki și Serena Williams.

În întâlnirile directe, Agnieszka Radwanska are patru victorii, în timp ce Simona Halep a învins-o pe poloneză doar de două ori. În cele două confruntări din acest an, pe hard, Agnieszka Radwanska s-a impus la Indian Wells, 6-3,6-4, iar Simona Halep a câștigat la Doha, 7-5,6-2.

Simona Halep este calmă înaintea disputei cu Agnieszka Radwanska. „Da, va fi un meci dur, nici nu mă aştept la altceva. O ştiu foarte bine. Am jucat deja de două ori anul acesta. E 1-1, aşa că vom vedea al treilea meci. Ea aleargă mult, iar eu va trebui să alerg mult la rândul meu. Trebuie să fiu agresivă, extrem de agresivă pentru că ea este o jucătoare inteligentă şi poate surprinde. Ştie să deschidă unghiurile. Dar voi încerca totul. Ştiu ce am de făcut, sper să-mi şi iasă” a declarat Simona Halep.