SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA. Imaginea care face furori pe internet FOTO

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA. Simona Halep va da piept în semifinale la TURNEUL CAMPIOANELOR de la Singapore cu Agnieszka Radwanska, astăzi, de la ora 13:00. Meciul SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

25 oct. 2014, 09:32

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA. Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au mai întâlnit de şase ori. Poloneza a câştigat patru meciuri, iar românca doar două. Ultima întâlnire SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA a fost una fără istoric, în semifinalele Indian Wells 2014, poloneza administrându-i un sec 6-3, 6-4 româncei.

Chiar dacă pe teren a pierdut, Simona Halep a rămas totuşi în inimile a milioane de fani graţie unei imagini care a făcut înconjurul lumii. Înainte de partida SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA, românca a oferit una dintre imaginile săptămânii în tenisul mondial, atunci când a acceptat să îi semneze un autograf celui mai tânăr fan al său.

„El este cel mai tânăr fan al romancei Simona Halep. Jucătoarea din România i-a dat un autograf unui bebeluş, înainte de meciul din semifinalele Indian Wells, cu Agniezka Radwanska. Nu ştim cât s-a bucurat cel mic pentru acest lucru, dar cu siguranţă că mama lui a fost extrem de fericită”, nota, în martie, presa internaţională.

Simona Halep a declarat că nu s-a gândit la o strategie prin care să o trimită acasă pe Serena Williams. Americanca s-a calificat în semifinale doar pentru că Simona halep i-a luat un set Anei Ivanovic.

„Nu mi-e teamă că m-aş putea întîlni din nou cu Serena! Ştiam că o puteam trimite acasă daca aş fi pierdut 3-6, 3-6 sau vreun scor similar, dar nu m-am gândit deloc la aşa ceva! Am dat tot ce am avut mai bun pe teren„, a declarat Simona Halep înaintea meciului cu Agnieszka Radwanska.

Fosta jucatoare de tenis Chris Evert a scris, vineri, pe Twitter, ca Serena Williams ar trebui sa o invite la cina pe Simona Halep, dupa ce ocupanta locului 1 WTA a reusit sa acceada in semifinalele Turneului Campioanelor datorita romancei. „Cred ca Serena Williams ar trebui s-o scoata la cina pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru ca le-au tinut in viata!”, a scris Evert înainte de meciul SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA.

Simona Halep este a treia româncă participantă la Turneul Campioanelor. Virginia Ruzici a fost prezentă la două ediţii ale Turneului Campioanelor, în 1977 şi 1978, fiind eliminată în ultimul tur. Irina Spîrlea obţinuse până în prezent cele mai bune rezultate la Turneul Campioanelor, după ce a jucat două semifinale, în 1997 şi 1998, din trei participări (în 1996 a fost eliminată în primul tur). Şi Spîrlea, şi Ruzici au jucat în sistemul eliminatoriu, pe un tabloul de 16 jucătoare. Actualul format, cu opt jucătoare împărţite în două grupe, a fost adoptat în 2003.

Simona Halep este calmă înaintea disputei cu Agnieszka Radwanska. „Da, va fi un meci dur, nici nu mă aştept la altceva. O ştiu foarte bine. Am jucat deja de două ori anul acesta. E 1-1, aşa că vom vedea al treilea meci. Ea aleargă mult, iar eu va trebui să alerg mult la rândul meu. Trebuie să fiu agresivă, extrem de agresivă pentru că ea este o jucătoare inteligentă şi poate surprinde. Ştie să deschidă unghiurile. Dar voi încerca totul. Ştiu ce am de făcut, sper să-mi şi iasă” a declarat românca înainte de SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA, a doua semifinală de la TURNEUL CAMPIOANELOR, se joacă, sâmbătă, de la ora 13:00. În prima semifinală, de la ora 9:00, se întâlnesc Caroline Wozniacki şi Serena Williams. Românii pot vedea în direct, pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, meciul SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA.