Simona Halep: Am dormit cu trofeul de la Roland Garros lângă mine, ca un copil cu jucăria favorită

Simona Halep a vorbit într-un interviu pentru WTA despre momentele petrecute după câștigarea primul trofeu de Grand Slam din carieră și cum s-a simțit când a reușit să-și împlinească visul.

11 iun. 2018, 09:57
Simona Halep: Am dormit cu trofeul de la Roland Garros lângă mine, ca un copil cu jucăria favorită

Când m-am trezit dimineață nu m-am simțit diferit. M-am simțit doar puțin ușurată că am reușit să câștig într-un final un trofeu de Grand Slam. N-am dormit prea mult noaptea trecută, dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria lui preferată. A fost o noapte specială” a povestit Simona Halep în interviul pentru WTA.

Citeşte şi Simona Halep, vedetă şi la New York. Interviu spectaculos cu campioana de la Roland Garros

Am avut foarte mulți oameni în jurul meu. Am dat o mică petrecere noaptea trecută, dar apoi am mers în camera mea și am putut să mă liniștesc un pic și să conștientizez ce s-a întâmplat. Darren mi-a spus că încă nu-mi dau seama ce am realizat, dar în zilele următoare voi face asta. Acum mă simt normal” a mai spus Halep.

Citeşte şi Simona Halep îşi aşteaptă fanii pe Arena Naţională. Câştigătoarea de la Roland Garros îşi prezintă luni seara trofeul

Simona Halep a dezvăluit și care au fost cele mai dificile momente din carieră în drumul către primul Grand Slam. „Nu am avut prea multe momente dificile. Am avut câteva accidentări, în 2013 și 2018, dar în rest am fost ok. A fost o călătorie plăcută, nu am suferit prea mult. Cele 3 finale pierdute au fost probabil cele mai dificile momente, dar cam atât” a mai afirmat numărul 1 mondial.