SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Simona Halep şi-a asigurat un cec de 13.121 dolari şi 60 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi belarusa Arina Sabalenka (19 aniu, 73 WTA), care în primul tur a dispus de Monica Niculescu în două seturi, cu 6-4, 6-4.

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 07:12
SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT. Numărul 1 mondial joacă contra Arinei Sabalenka în sferturile de finală de la Shenzen.SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT. Halep a avut de luptat

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORTJucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), 626.750 dolari, după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan, cu 3-6, 6-1, 6-2.

 

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Halep şi-a asigurat pentru încă o săptămână poziţia de lider în clasamentul WTA după acest succes, conturat după o oră şi 37 minute, românca urmând să fie astfel principala favorită la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT A început setul doi mai greu

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Halep (26 ani) a început mai greoi în primul set, a fost statică, iar Duan a lovit foarte bine şi nu i-a oferit Simonei nicio şansă de break, câştigând primul set cu 6-3.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Începând cu actul secund, Halep a arătat alt nivel, Duan nu a mai reuşit să facă acelaşi joc şi românca a luat nu mai puţin de zece ghemuri la rând, de la 1-1, la 6-1 şi 5-0, încheind cu 6-2 în setul decisiv.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Simona Halep a avut 2 aşi în acest meci, faţă de 4 ai chinezoaicei, a comis 3 duble greşeli, în timp ce Duan a făcut 4. Halep a avut 21 de lovituri direct câştigătoare, faţă de 19 ale adversarei, în timp ce raportul erorilor neforţate a fost de 13-27.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Halep o învinsese pe Duan (28 ani, 91 WTA) şi în prima lor confruntare tot în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, în 2017, în primul tur la Eastbourne (Marea Britanie).

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORTPremiu de 13.000 de dolari

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Simona Halep şi-a asigurat un cec de 13.121 dolari şi 60 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi belarusa Arina Sabalenka (19 aniu, 73 WTA), care în primul tur a dispus de Monica Niculescu în două seturi, cu 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Tot în sferturi s-a calificat miercuri şi Irina Begu, a patra favorită, după ce a dispus de rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 4-6, 6-1, 6-2. În sferturi, Irina o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos, cap de serie numărul opt.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Dacă vor câştiga în sferturi, Halep şi Begu vor fi adversare în semifinale. Cele două românce sunt calificate în semifinalele probei de dublu, unde vor înfrunta perechea Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania).

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT Miercuri, în optimi la simplu va evolua şi Ana Bogdan, contra cehoaicei Kristyna Pliskova.

Halep a câştigat titlul în proba de simplu la Shenzhen în 2015.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, a patra favorită, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după ce a învins-o cu 7-5, 7-5 pe unguroaica Timea Babos, cap de serie numărul opt.

În primul set, românca a început cu un ghem cedat la zero pe serviciul său, dar a revenit în joc şi a întors scorul, 2-1, desprinzându-se apoi la 4-2. Babos a egalat, 4-4, a fost 5-5, după care Begu a salvat o minge de break, a făcut 6-5, iar apoi a câştigat setul pe serviciul adversarei (7-5).

Irina Begu a avut 1-0 şi 4-1 în actul secund şi părea că va câştiga fără emoţii, dar a urmat apoi patru ghemuri la rând luate de Babos, carte a condus cu 5-4 şi a servit pentru set, însă Begu a egalat, 5-5, impunându-se cu 7-5, după o dublă greşeală a unguroaicei.

Begu (27 ani, 43 WTA) a câştigat după o oră şi 55 de minute în faţa jucătoarei maghiare (24 ani, 56 WTA), la capătul unui meci în care a avut 3 aşi, 3 duble greşeli, 17 winners şi 23 de erori neforţate. Babos a reuşit 2 aşi, a comis 8 duble greşeli, a adunat 24 de mingi direct câştigătoare, dar şi 31 de erori neprovocate.

Begu are acum 3-1 în duelurile cu jucătoarea maghiară, pe care a mai învins-o în 2012, în primul tur la Fes (Maroc), cu 7-6 (3), 6-3, şi în 2016 în finală la Florianopolis (Brazilia), cu 2-6, 6-4, 6-3. Babos a câştigat în 2016 în primul tur la Moscova, cu 2-6, 7-6 (2), 5-7, în primul tur.

Irina şi-a asigurat un cec de 43.663 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va întâlni pe Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, dacă aceasta va trece de belarusa Arina Sabalenka.

Begu şi Halep sunt partenere la dublu şi vor evolua vineri în semifinale.

Organizatorii de la Shenzhen au anunţat programul de joi. Begu şi Halep, vor juca în sferturi, în direct la Digi Sport 2, începând de la ora 06:00. Prima care intră în arenă va fi Irina, de la ora 06:00. Simona va lupta pentru un loc în semifinale, nu înainte de ora 09:00.

Halep şi Begu joacă pentru o semifinală românească la Shenzhen!

Ambele românce au revenit azi de la 0-1 la seturi în confruntările din optimi şi şi-au asigurat un loc în ultimele opt, la turneul din China. Simona Halep şi Irina Begu şi-au asigurat astfel un cec de 13.121 dolari şi 60 de puncte WTA.

Următoarea adversară pentru liderul mondial va fi bielorusa Aryna Sabalenka (19 ani, 73 WTA), care în primul tur a dispus de Monica Niculescu în două seturi, cu 6-4, 6-4. Aceasta e în mare formă, învingând-o în optimi pe Danka Kovinic cu scorul de 6-1, 6-0. Halep şi Sabalenka nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că Simona a dezvăluit că va analiza împreună cu Darren Cahill mai multe videouri cu secvenţe din partidele sportivei din Belarus.

“Nu am jucat niciodată împotriva ei și nici nu am văzut-o jucând niciodată, dar voi vorbi cu antrenorul meu și poate voi urmări și câteva din meciurile ei. Știu însă că lovește puternic, la fel ca și Duan, așa că va fi un meci dificil. Sunt însă gata să joc și vom vedea mâine ce se va întâmpla“, a spus Halep, la conferinţa de presă de după partida de astăzi.

Tot în sferturi va juca mâine şi Irina Begu, a patra favorită, care a dispus azi de rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 4-6, 6-1, 6-2. În sferturi, Irina o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos, cap de serie numărul opt. Partida va fi în direct pe Digi Sport 2, joi, de la ora 06:00.

Begu o conduce cu 2-1 la capitolul meciuri directe pe Babos. Românca a câştigat primul duel direct, 7-6, 6-3 la Fes, şi s-a impus şi în 2016, în finala de la Florianopolis, în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-3. Tot anul trecut, dar la Moscova, Timea Babos a învins-o pe Irina Begu după setul decisiv, 6-2, 6-7, 7-5.

Dacă vor câştiga în confruntările de mâine, Halep şi Begu vor fi adversare în semifinale. Cele două românce sunt calificate în semifinalele probei de dublu, unde vor înfrunta perechea Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania).

 Shenzhen: Meciul dintre Simona Halep  Aryna Sabalenka poate fi urmarit  live video stream aici sau aici