Simona Halep, atacată dur de Radu Banciu: Dacă azi s-ar opri tenisul, n-ar intra în istorie, pentru că n-ar avea cu ce

Radu Banciu s-a lansat într-o tiradă la adresa Simona Halep după finala pierdută la Australian Open, spunând că aceasta nu va rămâne cu nimic în istoria tenisului, necâşticând niciun titlu de Mare Şlem.

28 ian. 2018, 13:53
Simona Halep, atacată dur de Radu Banciu: Dacă azi s-ar opri tenisul, n-ar intra în istorie, pentru că n-ar avea cu ce

Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă?„, a spus radu Banciu, în meisiunea sa de la B1 TV.

Citeşte şi Simona Halep, spitalizată imediat după finala Australian Open. Ea a fost internată într-un spital din Melbourne

Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi, adică nu trebuie să mai câştigi ca să fii numărul 1. Pentru cei care nu au înţeles, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial pentru că a născut Serena Williams. Dacă nu ar fi născut şi rămânea pe teren, probabil că performanţa Simonei Halep se mai amâna câteva decenii„, a mai spus jurnalistul.