SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN. Ilie Năstase: SIMONA HALEP poate câştiga turneul

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep joacă miercuri dimineaţa, de la ora 02.00, cu Dominka Cibulkova, în sferturile de finală ale Australian Open. Ilie Năstase e convins că jucătoarea noastră poate câştiga următoarele trei partide la Melbourne.

21 ian. 2014, 16:49
SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN. Ilie Năstase: SIMONA HALEP poate câştiga turneul

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN. Simona are şansa să devină prima jucătoare din România calificată în semifinale la Australian Open, pentru realizarea acestei performanţe ea trebuind să o învingă pe DOMINIKA CIBULKOVA, marţi noapte (ora 02.00), în sferturile de finală ale competiţiei.

Mai important este că şi oamenii din lumea tenisului au încredere în SIMONA HALEP, iar Ilie Năstase spune că ea ar putea chiar câştiga Australian Open. „E un rezultat bun, trebuie să continue la fel acum. Dacă o să aibă un sezon ca cel anterior, atunci e posibil să rămână constant în primele 10 în acest an. Când va cîştiga un turneu de Mare Şlem atunci va căpăta o mai mare încredere în propriile forţe. Am încredere că poate câştiga Australian Open„, spune Ilie Năstase.

Vezi şi SIMONA HALEP forţează calificarea în SEMIFINALE la Australian Open. Transmite-i un mesaj!

La rândul său, George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: „Va avea o partidă foarte dificilă împotriva lui Cibulkova. Chiar dacă slovaca este in clasament sub Simona, va avea un meci dificil, sigur. Simona este capabilă de performanţe deosebite, cred că porneşte cu un uşor avantaj, dar nu va avea viaţă uşoară. Chiar dacă nu va lua titlul anul acesta, cu siguranţă într-un an sau doi, când va fi mai puternică din punct de vedere fizic, vor apărea şi rezultatele de excepţie„.

Citeşte şi SIMONA HALEP, favorită la calificarea în SEMIFINALE, la Australian Open. Vezi atuurile SIMONEI