SIMONA HALEP. Reacţii în presa internaţională după retragerea de la Sydney

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney, unde era favorita nr. 1, fara sa joace macar un minut. Romanca a acuzat o afectiune la stomac.

13 ian. 2015, 14:23
SIMONA HALEP. Reacţii în presa internaţională după retragerea de la Sydney

Presa internationala comenteaza pe larg retragerea Simonei Halep de la turneul dotat cu premii in valoare totala de 731.000 USD.

„Castigatoare saptamana trecuta la Shenzhen, Simona Halep s-a vazut nevoita sa abandoneze la Sydney din cauza unei gastroenterite. Halep s-a imbolnavit inaintea finalei din China si dupa ultimul act de la Shenzhen n-a mai pus mana pe racheta. Spera sa fie apta in 2-3 zile, pentru a-si putea apara punctele obtinute anul trecut la Australian Open, cand a ajuns pana in sferturi” – L’Equipe.

„Simona Halep a inceput sezonul excelent, castigand titlul cu numarul 9 din cariera, dar s-a retras la Sydney, dupa ce s-a imbolnavit in China” – Fox Sports.

„Simona Halep s-a retras de la Sydney, dar e inca in carti pentru a participa la Australian Open, care incepe de luni la Melbourne” – Global Post.

Simona Halep a anuntat, marti dimineata, ca sufera de gastroenterita si nu poate disputa meciul cu Karolina Pliskova din turul II. Simona Halep se va reface si va participa la Australian Open.