SIMONA HALEP, avertizată de danezul fanatic: „Nu a învăţat nimic…”

Danezul continuă să își expună sentimentele în dialogul cu FANATIK.RO. De data aceasta, Jesper critică atitudinea Simonei Halep și îi trimite un avertisment. “Simona nu a învățat nimic din povestea de acum o lună, însă următorul hărțuitor…”, a fost mesajul incomplet al fanaticului. Întrebat de a dorit să afirme, danezul a precizat scurt: “…hărțuitori sînt mulți!” 

23 mai 2015, 20:18
SIMONA HALEP, avertizată de danezul fanatic: „Nu a învăţat nimic…”

Jesper Andreassen face un anunț șocant pentru fanatik.ro Conform danezului, care a urmărit intens activitatea Simonei în ultimele luni, pe site-urile de socializare ale jucătoarei de tenis se află mai mulți fanatici și hărțuitori ai româncei. “Astăzi, stalker e un cuvant normal care te face faimos, nu am nevoie de aşa ceva. Dar sînt 25 de oameni pe twitterul ei si eu doar am încercat să ţin departe oamenii răi de ea Am văzut rezultatul. Eu i-am făcut un bine, ceva pozitiv. Nu trebuie să aibă nimeni încredere în mine, dar i-am făcut un bine Simonei”, a declarat Jesper Andreassen.

Ilie Năstase a reacționat dur și îi atrage atenția Simonei Halep să se proteje de fanul danez.

“Trebuie să aibă mare grijă! Acest dialog pe care l-ați avut cu suporterul din Danemarca nu trebuie tratat superficial de către Simona! Deși este greu să pătrundă pe arenele de la Roland Garros, acest hărțuitor poate să ajungă la unul dintre antrenamentele Simonei. Cine să îl oprească? Își ascunde un cuțit și, Doamne ferește, avem parte de o tragedie! Situația nu trebuie lăsată așa”, a punctat “Nasty”. Întrebat dacă autoritățile din Danemarca pot rezolva situația, Ilie Năstase nu crede că avîntul fanului poate fi stopat de polițiștii locali. “Ei ce să îi facă? Nu au ce să îi facă în așa fel încît să îl oprească”.

SIMONA HALEP joacă duminică la ROLAND GARROS. Organizatorii au anunţat ora meciului din primul tur