Simona Halep – Caroline Dolehide în turul al treilea la Indian Wells. „O s-o caut pe internet!”

Simona Halep o întâlnește, în noaptea de dumincă spre luni, nu înainte de ora 1:00, pe Caroline Dolehide, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

11 mart. 2018, 19:36
Simona Halep – Caroline Dolehide în turul al treilea la Indian Wells. „O s-o caut pe internet!”

Simona Halep a declarat înainte de meciul cu Caroline Dolehide că nu știe nimic despre stilul de joc al adversarei, susținând că va afla informații de pe internet.

„Nu am jucat niciodată cu ea, deci nu știu cum va veni mingea, însă urmează să o caut puțin pe internet. Vreau să văd cum joacă, voi vorbi și cu antrenorul meu. Oricum, stilul ei nu schimbă cu nimic situația, pentru că eu vreau să mă concentrez pe jocul meu și să îmi văd de planul stabilit încă de la începutul anului”, a spus Simona Halep.

Caroline Dolehide, în vârstă de 19 ani, viitoarea adversară pe Simonei Halep, pe care o va întâlni în premieră, se află la primul succes al carierei în faţa unei jucătoare din Top 30 mondial. Caroline Dolehide a produs surpriza şi a eliminat-o pe slovaca Dominika Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Meciul Simona Halep – Caroline Dolehide se joacă în noaptea de dumincă spre luni, nu înainte de ora 1:00, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells, în direct la Digi Sport.