SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 6-2, 6-3. Halep rămâne lider mondial, urmează meciul cu Maria Şarapova

Simona Halep n-a avut nicio emoție în sfertul de finală de la Roma câștigat în fața franțuzoaicei Caroline Garcia (7 WTA), scor 6-2, 6-3. Simona va juca în semifinale cu Maria Sharapova, sâmbătă, de la ora 18:00. 

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 16:33
SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 6-2, 6-3. Halep rămâne lider mondial, urmează meciul cu Maria Şarapova

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe sportiva franceză Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3, şi rămâne numărul 1 mondial şi săptămâna viitoare, urmând să fie cap de serie numărul 1 la Roland Garros.

Halep a început meciul cu un break şi a reuşit să se impună în primul set cu 6-2.

În setul doi, Simona Halep a reuşit un break, iar la 5-2 a fost rândul franţuzoaicei să reuşească un break.

În cele din urmă, Halep s-a impus şi în setul doi cu scorul de 6-3, de acolo şi-a păstrat avantajul până la 6-2 după un meci care a durat o oră şi 15 minute.

În semifinale Halep va evolua contra Mariei Şarapova, locul 40 mondial, rusoaica impunându-se în şapte din cele opt întâlniri de până acum.

Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 126.590 de euro şi 350 de puncte WTA.v

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 6-3, game, set şi meci

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 5-2, se repetă scorul din primul set

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 2-1, Simona face primul break în setul secund

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 6-2, Simona se impune în primul set.

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 4-2, prima detaşare pe tabelă

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 2-2, nicio jucătoare nu s-a impus pe propriul serviciu

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 2-1, al treilea break consecutiv al setului

 Halep – Garcia 1-1, Simona pierde la 0 pe propriul serviciu.

 Halep – Garcia 1-0. BREAK, Simona! Românca începe cum nu se poate mai bine meciul şi câştigă pe serviciul adversarei, la chiar prima şansă pe care a avut-o.

UPDATE 21:55 În cele din urmă, Djokovic a câştigat meciul cu Nishikori, scor 2-6, 6-1, 6-3, după aproape două ore şi jumătate de joc. Urmează duelul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia, în scurt timp. 

UPDATE: SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA va începe după ora 21.00

UPDATE 19:38 Halep – Garcia se va juca la Roma după confruntarea Nishikori – Djokovic, care tocmai a început. În consecinţă, disputa numărului unu mondial va începe după ora 21:00. 

UPDATE 18:40 Simona Halep şi Caroline Garcia s-au pregătt, în această după-amiază, alături de „hitting partners” puţin peste jumătate de ora, în vederea meciului din această seară (în direct pe Digi Sport 1). Hitting partnerul Simonei a fost un italian, în timp ce Caroline a fost consiliată de pe teren de tatăl ei, Louis Paul Garcia.

Simona Halep a pierdut o singură dată în fața franțuzoaicei, în finala din 2017 de la Beijing, meci la finalul căruia a devenit însă, în premieră, numărul 1 WTA. A doua zi după finală, pe 9 octombrie, a urcat, oficial, pe prima treaptă mondială.

Victoria i-a făcut bine Carolinei, care s-a calificat la Turneul Campioanelor, acolo unde cele două s-au reîntâlnit. Românca și-a luat revanșa, scor 6-4, 6-2.

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT: Garcia, locul 7 mondial, a ajuns în această fază după ce a învins-o în două seturi, scor 6-1, 7-6, pe campioana de la US Open, americanca Sloane Stephens. La scurt timp după victoria contra sportivei de peste ocean, sportiva din Hexagon a prefaţat confruntarea de azi, cu numărul unu mondial.

„Mă aştept la o mare bătălie. E mereu o provocare să joc împotriva Simonei. Pot învăţa enorm din această dispută. Fie că voi pierde, fie că voi câştiga, voi încerca să dau 100%. Voi încerca să aduc ceva nou faţă de ultima noastră dispută, de la Singapore. Nu mă interesează foarte mult clasamentul, ierarhia, dar ştiu că trebuie să fac un meci perfect pentru a o învinge. O victorie împotriva oricărei jucătoare din TOP 10 e un lucru extraordinar. Că eşti locul 1 sau locul 5, nu contează prea mult. Totuşi, să învingi locul unu e evident mai bine”, a spus Garcia, la microfonul Digi Sport.

  • Halep şi jucătoarea de 24 de ani din Franţa s-au întâlnit de patru ori până acum, iar constănţeanca s-a impus de trei ori. Va fi însă primul duel pe zgură, precedentele având loc pe hard. Simona a câştigat meciurile disputate la Sydney (2016), Toronto (2017) şi Singapore (2017), în timp ce Garcia a ieşit învingătoare în finala de anul trecut de la Beijing, imediat după ce Halep a devenit în premieră numărul 1 mondial.

Halep a arătat perfect cu Naomi Osaka, căreia i-a lăsat un singur game. Suprafaţa la Roma pare a fi mai lentă, ceea ce în teorie o avantajează pe marea noastră campioană.

„Simona e bună pe hard, dar e foarte bună şi pe zgură. Aici la Roma, suprafaţa parcă e mai lentă decât obişnuia să fie. Vom vedea ce se va întâmpla mâine”, a mai spus Caroline.

Caroline se află la al treilea turneu la rând în care atinge cel puţin sferturile de finală. Întrebat despre care este secretul succesului, sportiva din Hexagon a dezvăluit: „Am încercat să joc cât de bine am putut pe zgură. Nu ştiu dacă e cea mai bună suprafaţă a mea, dar am încercat să fiu cât se poate de agresivă. Atmosfera aici la Roma e una deosebită, chiar îmi face plăcere să evoluez aici”.

Maria Sharapova, posibila adversară a Simonei Halep în semifinalele turneului de la Roma

Maria Sharapova (31 de ani, locul 40 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma, după ce a învins-o astăzi pe Jelena Ostapenko cu 6-7 (6), 6-4, 7-5 într-o partidă care a durat trei ore și 13 de minute. În penultimul act al competiției, rusoaica o va întâlni sâmbătă, 19 mai, pe învingătoarea “sfertului” Simona Halep – Caroline Garcia.

Simona Halep și Maria Sharapova s-au întâlnit de opt ori până acum, bilanțul fiindu-i net favorabil rusoaicei, care conduce cu 7-1 la general. Rusoaica s-a impus inclusiv în finala Roland Garros 2014, dar reprezentanta noastră a câștigat cea mai recentă confruntare (6-2, 6-2, anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Beijing).

În cealaltă semifinală se vor întâlni Elina Svitolina, deținătoarea titului, și estonianca Anett Kontaveit.

Diana Gureşoaie, show erotic pentru americani. Cum a fost filmată vedeta pe un iaht VIDEO

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/diana-guresoaie–show-erotic-pentru-americani–cum-a-fost-filmata-vedeta-pe-un-iaht-video_405363.html#ixzz5FswTn7Gr