Simona Halep, criticată şi de legendara Chris Evert: Campioanele au capacitatea de a câștiga un turneu, iar a doua zi pot uita asta

După ce Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă în urma explicațiilor Simonei Halep, a venit rândul lui Chris Evert să o critice pe cea mai bună jucătoare a lumii.

10 iul. 2018, 12:25
Simona Halep, criticată şi de legendara Chris Evert: Campioanele au capacitatea de a câștiga un turneu, iar a doua zi pot uita asta

Înainte, jucătoarele nu câștigau un Grand Slam pentru ca apoi să spuna ‘Ok, acum mă relaxez’. Căutau să mai câștige încă unul. Campioanele au capacitatea de a câștiga un turneu, iar a doua zi pot uita asta și o iau de la capăt. Folosesc acel trofeu ca un punct de pornire. Nu știu ce se întâmplă acum, parcă nu au foame de rezultate„, a spus Chris Evert, pentru ESPN.

Eliminată de taiwaneza Su-Wei Hsieh în turul trei la Wimbledon (6-3, 4-6, 5-7), Simona a oferit noi explicații la revenirea în România, atunci când a anunțat și că va intra într-o vacanță prelungită.

Cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers spre finală la Rolad Garros. Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, dar am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. E foarte greu să te acomodezi pe iarbă după ce vii de pe zgură, e cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci„, a spus Simona Halep.

Martina Navratilova se afla într-o emisiune atunci când a ascultat primele explicații date de Simona, în urma înfrângerii cu Hsieh. Reacția Martinei a fost spectaculoasă: aceasta s-a dat cu capul de masă, înainte să îi dea replica.

A avut la dispoziție 3 săptămâni. În trecut, era doar una. Înțeleg că e mai dificil acum și că a jucat multe finale în ultima perioadă și cu România, bla, bla, bla… Dar ai trei săptămâni la dispoziție. Ia-ți una de pauză și apoi ești pregătită. Ar fi trebuit să fie relaxată, nu așa nervoasă„, a spus Navratilova.