SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS 6-7, 6-1, 6-2 în turul I la US OPEN

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS 6-7, 6-1, 6-2. Simona Halep a trecut, luni, în trei seturi, 6-7, 6-1, 6-2, de Danielle Collins, în turul I la US OPEN.

25 aug. 2014, 17:19
SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS 6-7, 6-1, 6-2 în turul I la US OPEN

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Simona Halep, nr. 2 WTA şi a doua favorită, a deschis US OPEN luni, pe Arthur Ashe Stadium, în compania americancei DANIELLE COLLINS, care a primit un wild card.

SIMONA HALEP – DANIELLE COLLINS LIVE TEXT

Simona Halep fructifică a treia minge de meci: 6-2

Break Simona Halep: 5-2

Simona Halep păstrează avansul: 4-2

Game pentru Danielle Collins: 3-2

Simona Halep, un nou game: 3-1

Break pentru Simona Halep: 2-1

Simona Halep îşi face serviciul: 1-1

Danielle Collins începe bine setul al treilea. Emoţii mari pentru Simona Halep: 0-1

Simona Halep câştigă setul: 6-1

Simona Halep face spectacol: 5-1

Game Simona Halep: 4-1

Simona Halep face break: 3-1

Simona Halep conduce din nou: 2-1

Simona Halep a ratat doua şanse de break: 1-1

Simona Halep începe bine al doilea set: 1-0

Simona Halep pierde primul set. Danielle Collins se impune cu 7-2 în tie-break: 6-7

Simona Halep duce setul în tie-break: 6-6

Simona Halep are probleme mari cu Danielle Collins: 5-6

Simona Halep se întoarce cu un nou game: 5-5

Danielle Collins a preluat conducerea: 4-5

Simona Halep cedează pe propriul serviciu: 4-4

Revine Danielle Collins: 4-3

Un nou game pentru Simona Halep: 4-2

Danielle Collins dă primul semn de revenire: 3-2

Simona Halep se distanţează: 3-1

Simona Halep face primul break: 2-1

Simona Halep şi-a făcut servicul cu emoţii: 1-1

Simona Halep începe cu stângul şi pierde pe serviciul Daniellei Collins: 0-1

SIMONA HALEP – DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO AICI

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Tot luni, va mai evolua la US OPEN Irina-Camelia Begu, locul 60 WTA, împotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa, locul 71, în ultimul meci de pe terenul 7. De asemenea, Alexandra Dulgheru, locul 95 WTA, o va avea ca adversară pe Kristyna Pliskova din Cehia, locul 93 WTA, în ultima partidă programată pe terenul 15.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Simona Halep s-a declarat increzatoare in forma sa actuala si a afirmat ca spera sa ajunga cel putin pana in sferturile de finala la US OPEN.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. „Imi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, imi place sa lovesc mingile foarte devreme si sa stau aproape de linia de fund. Am facut deja cateva antrenamente, simt mingea, am incredere in mine si sper ca voi juca un tenis de calitate”, a declarat Simona Halep inaintea meciului cu Danielle Collins.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Intrebata care este obiectivul sau la US OPEN, SIMONA HALEP a declarat, zambind: „Sa ajung pana in sferturile de finala, ca sa-mi asigur permis de acces pe viata!”. SIMONA HALEP s-a referit la asa-numitul „Club Final 8” in care sunt inclusi toti jucatorii care ajung fie intr-un sfert de finala la individual fie intr-o semifinala la dublu, la un turneu de Grand Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vietii si alte beneficii.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Dacă SIMONA HALEP va pierde acest prim meci de la U.S. Open, împotriva rivalei DANIELLE COLLINS, ea riscă să fie depunctată și să ajungă pe locul 6 în clasamentul WTA. Momentan, SIMONA HALEP este plasată pe locul 2 în WTA și este tot pe locul doi în rândul favoritelor la câștigarea turneului de la Flushing Meadows, după SERENA WILLIAMS.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. La ediţia trecută a US OPEN, SIMONA HALEP a atins faza optimilor de finală, fiind eliminată de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), sportiva din Constanţa având de apărat 280 de puncte.

SIMONA HALEP-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO US OPEN. Pentru prezenţa în primul tur, la simplu, SIMONA HALEP şi DANIELLE COLLINS vor primi fiecare câte un premiu de 35.754 USD.