Simona Halep, declaraţii după calificarea în sferturi la Toronto. Ce strategie şi-a făcut pentru meciul cu Caroline Garcia

Simona Halep a pierdut doar un game în disputa cu Barbora Strycova, din optimile turneului de la Toronto şi va juca la noapte, în jurul orei 4, contra jucătoarei franceze Caroline Garcia, care a eliminat-o în primul tur pe Sorana Cîrstea.

11 aug. 2017, 07:45
Simona Halep, declaraţii după calificarea în sferturi la Toronto. Ce  strategie şi-a făcut pentru meciul cu Caroline Garcia

Am împins-o (n.r. – pe Barbora Strycova) destul de mult în spate, am făcut-o să alerge, din cauza aceasta cred că a greșit mai mult. Bineînțeles, nu cred că a fost ziua ei cea mai bună, însă jocul meu a fost destul de consistent, de puternic, de solid și am făcut bine pasul și la retur„, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Despre partida cu Caroline Garcia, din sferturi, Halep a spus: „Garcia joacă bine anul acesta, este o jucătoare puternică din punctul meu de vedere. Are un serviciu bun, lovește mingea bine și stă foarte aproape de linie, așa că va trebui să o împing cât mai în spate, să pot să iau eu inițiativa jocului și să mă mișc bine„.

Ca și în prima partidă de la Toronto, Simona a fost susținută de mulți fani. „A fost bine și astăzi, însă la câteva mingi, pe greșeala adversarei au aplaudat și au strigat, ceea ce nu e comod pentru ea și nici pentru mine. Le mulțumesc însă că au venit, mai ales în timpul zilei, și sper să vină și la următorul meci” a mai adăugat Simona Halep.