SIMONA HALEP dezvăluie: La Dubai am jucat accidentată, nu eram la capacitate maximă

SIMONA HALEP a declarat că s-a retras din turneul WTA de la Doha, care se desfășoară săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări la o coastă. Ea spune că a simţit primele dureri încă dinainte de startul turneului de la Dubai, pe care l-a câştigat sâmbăta trecută.

24 feb. 2015, 09:53
SIMONA HALEP dezvăluie: La Dubai am jucat accidentată, nu eram la capacitate maximă

SIMONA HALEP, care a câştigat sâmbătă turneul de la Dubai şi care era deţinătoarea titlului la Doha, a precizat că s-a accidentat înaintea turneului din Emirate.

Înaintea turneului, sâmbătă trecută, în timpul antrenamentului, am simţit o durere acută la coaste şi a fost dificil să joc. Am avut câteva zile libere şi apoi am început să joc, dar nu eram sută la sută din capacitate„, a declarat Halep, într-o conferinţă de presă. „Am încercat să joc şi totul a fost bine, dar încă resimt dureri, mai mari că înainte, aşa că am decis să mă opresc„, a mai spus ea.

Citeşte şi SIMONA HALEP, apărată agresiv de CTP: Imbecilii ăştia ar vrea s-o vadă bolnavă, în spital!

Sunt foarte dezamăgită să ratez turneul de la Doha. Este un turneu foarte important pentru mine. Anul trecut aici am câştigat primul meu mare titlu şi acest lucru mi-a dat multă încredere. E mereu dificil să te retragi când suferi şi nu e frumos, dar trebuie să am grijă de corpul meu şi să mă gândesc la turneele viitoare„, a adăugat Simona Halep.

Citeşte şi SIMONA HALEP, ajutată de ION ŢIRIAC să câştige la Dubai. Secretele pe care le-a învăţat Simona

Sunt multe turnee în continuare şi vreau să iau numai lucrurile pozitive din săptămâna trecută. Într-adevăr este o accidentare serioasă pentru mine, e pentru prima oară când am o astfel de problema, însă totuşi am câştigat turneul de la Dubai şi sunt bucuroasă, pentru că e foarte important„, a mai declarat Simona Halep, care va reveni în circuitul profesionist pe 11 martie, la Indian Wells.