Simona Halep – Agnieszka Radwanska, DOLCE SPORT LIVE: Hai Simona!

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va juca în direct la Dolce Sport 1, de la ora 3:30, cu poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, în semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape şase milioane de dolari.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 23:18
Simona Halep – Agnieszka Radwanska, DOLCE SPORT LIVE: Hai Simona!

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, scorul fiind 3-2 în favoarea jucătoarei de 25 de ani din Polonia, însă sportiva noastră (22 de ani) s-a impus în ultimele două meciuri, la Roma în 2013, scor 6-7, 6-1, 6-2, şi la Doha în acest an, scor 7-5, 6-2.

Calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells este recompensată cu 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA. Dacă va ajunge în finală, Halep îşi va asigura 650 de puncte WTA şi un cec în valoare de 500.000 de dolari. Câştigătoarea va fi recompensată cu 1.000 de puncte WTA şi un milion de dolari.

Simona Halep va ocupa, începând de luni, locul 5 mondial, o performanţă ce nu a mai fost reuşită de nici o jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975, potrivit Mediafax.

În cealaltă semifinală, care va urma meciului Halep-Radwanszka, de asemenea în direct la Dolce Sport 1, se vor întâlni chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 1 şi locul 2 WTA, va juca împotriva italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 şi locul 21 WTA.

În direct la Dolce Sport 3, Simona Halep a învins-o în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Indian Wells pe Casey Dellacqua (Australia, venită din calificări, locul 78 WTA), după o oră de joc, în două seturi.

Vezi și: VIDEO Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells: 6-2, 6-2 cu Dellacqua

Meciul Simona Halep – Agnieszka Radwanska, în semifinale la Indian Wells, este LIVE pe Dolce Sport 1 și dolcetv.ro, sâmbătă dimineață, de la ora 03:30.

Potrivit sursei citate, în această noapte, începând cu ora 03.30, Simona Halep joacă în semifinalele de la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska (a doua favorită a turneului şi numărul 3 mondial). Competiţia transmisă în direct şi în exclusivitate la Dolce Sport 1 şi Dolce Sport HD poate fi urmărită şi online pe www.dolcetv.ro. Finala va fi transmisă în direct duminică de la ora 21.00.

Pasionaţii de tenis mai au la dispoziţie în exclusivitate Davis Cup şi Fed Cup, dar şi unele turnee din WTA Premier Events şi ATP 500 Series.

Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmis, în direct şi în exclusivitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 03.30, la Dolce Sport 1 şi Dolce Sport HD şi, online, pe www.dolcetv.ro

Potrivit comunicatului, din 14 martie, DolceTV.ro, portalul video al Romtelecom, oferă celor interesaţi acces la conţinut video sportiv furnizat de televiziunile Dolce Sport.

Indiferent de reţeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicaţia Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiţii transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Naţiuni, dar şi Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup şi unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal şi Baschet ale Greciei. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei şi Franţei, din cupele Angliei şi Franţei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile pe dolcetv.ro.

Astfel, pasionaţii sporturilor cu motor vor putea urmări în direct debutul sezonului 2014 de Formula 1. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 8.00, sunt programate calificările Marelui Premiu al Australiei, iar duminică, tot de la 8.00, bolizii „Marelui Circ” vor porni în prima cursă oficială a sezonului. Toate cele 19 curse ale acestui an vor fi difuzate în direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD şi www.dolcetv.ro, iar comentariul va fi realizat de Alexandru Dobai şi Berti Panaiot. Tot în week-end, fanii balonului oval vor putea urmări meciurile din ultima etapă a Turneului celor 6 Naţiuni. Italia-Anglia, Ţara Galilor-Scoţia şi Franţa-Irlanda sunt partidele care vor decide câştigătoarea din acest an.

Pe www.dolcetv.ro mai pot fi urmărite competiţii precum UEFA Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Liga 1, Handbal Champions League (feminin şi masculin), dar şi Glory Superfight (în exclusivitate).

Accesul la conţinutul dolcetv.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicaţia Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la Cosmote România. Cei care se conectează din alte reţele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

La finalul anului 2013, compania Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT.


Simona Halep pare de neoprit in ascensiunea sa fulgeratoare in topul celor mai bune jucatoare din lume. Calificata in semifinalele prestigiosului turneu de la Indian Wells, sportiva de 22 ani va deveni oficial, luni, cea mai buna jucatoare de tenis romana din toate timpurile, conform clasamentului WTA.

Simona Halep o va intalni in penultimul act al intrecerii californiene pe numarul trei mondial Agnieszka Radwanska, dar in ciuda clasari mai bune a polonezei in topul WTA, romanca are un ascendent asupra adversarei sale din semifinale, intrucat a invins-o in ultimele doua infruntari directe. Pe victoria Simonei mizeaza si fostul sau antrenor Adrian Marcu, incredintat ca Halep in zilele bune poate supune orice adversara.

“Din punctul meu de vedere, Radwanska este o jucatoare foarte buna care face prin posibilitatile ei 120%, dar nu mi se pare ca are viteza in joc pentru a castiga impotriva Simonei. Simona joaca mult mai iute, face un joc mai bun si de aceea cred ca va castiga si a treia oara.

Normal sa te incurci cu jucatoarele bune, dar in momentele grele Simona apasa aceleratia, baga turbo si castiga in setul 3. Asta e valoarea ei si ne-o demonstreaza in fiecare meci. Mai ales in ultima perioada a aratat ca poate castiga in fata oricui.

Cred ca, prin jocul sau, sunt doua-trei jucatoare, Serena, Azarenka si Na Li, care o pot bate, pentru ca nu cred ca sunt alte jucatoare care o pot invinge pe Simona in momentele in care joaca bine“, a declarat Adrian Marcu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Executii in direct”

La inceputul anului 2013, nimic nu anunta explozia de forma cu care Simona Halep a reusit sa uluiasca lumea tenisului.  Fostul antrenor al jucatoarei ce detine in prezent 7 trofee, cunoaste bine pasii pe care i-a facut constanteanca pentru a ajunge in primele cinci performere ale lumii, marturisind ca marele castig al constantencei este ca a revenit la stilul agresiv care i-a adus in 2009 titlul turneului de junioare de la Roland Garros.

“Increderea in fortele proprii creste cu multele victorii pe care le-a avut. Ea a castigat in jocul mult mai ofensiv fata de jocul pe care l-a avut acum doi ani. S-a apropiat foarte mult de linia de fund si a inceput sa joace acel joc ofensiv pe care il juca la juniori. Ea castiga prin punctele facute si prin presiune, si nu astepta la greseala adversarei.

Mai poate sa creasca la serviciu, pentru ca sunt momente in care serveste foarte bine si alte momente in care serveste mai putin bine, si cred ca mai poate creste un pic prin a veni o data sau de doua ori in plus la fileu, dar ceea ce face este foarte bine. E bine ca in perioada urmatoare sa ramana in forma si sa nu se accidenteze”, a precizat Adrian Marcu, punctand totodata ca in acest an, Halep se va concentra mai mult pe turneele de Grans Slam, in detrimentul intrecerilor de mai mica anvergura ce i-au permis in 2013 sa se afirme in tenisul mondial.

“Cu siguranta va mai participa doar la concursurile foarte mari si mai putine turnee, doar una doua cu premii mai mici. E o mare diferenta intre concursurile la care te masori doar cu cele bune, si diferente de puncte si de premii, asa ca e mult mai bine sa le joace pe cele mari si in rest sa se recuperze si sa se antreneze”, a mai adaugat fostul antrenor al jucatoarei

HALEP – RADWANSKA. Indiferent de parcursul său la Indian Wells, Simona Halep va fi de luni a 5-a jucătoare a lumii, performanţă fără precedent în istoria tenisului feminin românesc.

Cu această ocazie şi-a făcut şi un cadou, mai ales că la unul dintre evenimentele la care a participat în această săptămână a declarat că îi place foarte mult să conducă. Astfel, potrivit gsp.ro, Simona Halep şi-a cumpărat de curând un Range Rover pe care să-l aibă atunci când ajunge în România. Preţul total plătit de Halep pentru această maşină se ridică la 80.000 de dolari.

Citeşte şi SIMONA HALEP, vedetă mondială: Toată lumea mă cunoaşte acum, sunt recunoscută şi în parcare

Cât priveşte descrierea pe care şi-o face, Simona a fost extrem de savuroasă după victoria din sferturi, cu Casey Dellaqua. „Sunt o fată normală, ca toate celelalte, îmi place să merg la cumpărături, să ascult muzică, să vorbesc pe WhattsApp, însă nu mă uit la filme pentru că nu pot să mă concentrez timp de două ore pe ceva„, a spus Simona Halep.

Meciul Simona Halep – Agnieszka Radwanska se va juca sâmbătă dimineaţa, de la ora 03.30, şi va fi transmis în direct de Dolce Sport.