SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA după ce Monica Niculescu a pierdut la Wuhan. Liderul WTA are probleme medicale, s-ar putea retrage

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA. Monica Niculescu a pierdut cu 4-6, 3-6 în faţa nr. 30 WTA, astfel că Simona Halep va juca împotruva jucătoarei slovace ân cazul în care nu se va retrage din cauza problemelor de sănătate.

24 sept. 2018, 07:37
SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA după ce Monica Niculescu a pierdut la Wuhan. Liderul WTA are probleme medicale, s-ar putea retrage

UPDATE: Simona Halep va juca primul meci la Wuhan 2018 împotriva slovacei Dominika Cibulkova. Organizatorii turneului WTA de categorie Premier 5 au stabilit programul zilei de marți, când liderul WTA intră în competiție.

Ușor accidentată, Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) are timp să se recupereze. Meciul său cu Dominika Cibulkova (29 de ani, locul 31 WTA) este ultimul programat marți pe terenul central de la Wuhan, în jurul orei 16:00 (ora României), ÎN DIRECT la Digi Sport. Partida liderului WTA se va juca după întâlnirea dintre Katerina Siniakova și Caroline Garcia (cu începere de la ora 14:30) și ora de începere depinde de durata acesteia.


SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA. Simona Halep, locul I WTA, a declarat că a simţit dureri la spate în timpul antrenamentului de duminică, efectuat cu Petra Kvitova, astfel că partciparea ei la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan este sub semnul întrebării.

„Nu ştiu de ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, speră să fiu pregătită mâine”, a declarat Halep.

De la Wuhan Open s-au retras şi Naomi Osaka, Magdalena Rybarikova şi Victoria Azarenka, din cauza unor probleme de sănătate.

Anul trecut, Simona Halep a părăsit competiţia chineză de categorie Premier 5 în turul al doilea, în care de asemenea a fost acceptată direct. Ea a fost învinsă atunci de Daria Kasatkina, cu 6-2, 6-1.

Ajunsă pe tabloul principal de la Wuhan (Premier 5) din postura de lucky loser, Monica Niculescu a scăpat printre degete primul set al disputei cu Dominika Cibulkova, jucătoarea noastră pierzând prima manșă din primul tur deși a condus cu 4-1! Apăsată mental de acest lucru, Niculescu nu a mai avut răspuns pentru jocul slovacei, iar victoria a venit după o oră și 30 de minute, scor 6-4, 6-3.   Meciul dintre Simona Halep şi Dominika Cibulkova se va juca marţi.