SIMONA HALEP a câştigat turneul de la Madrid şi a luat UN MILION DE EURO

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA 6-2, 6-4. Simona Halep a câştigat, duminică, turneul de tenis de la Madrid, după 6-2, 6-4 în finală cu Dominika Cibulkova. Simona Halep a încasat un cec în valoare de 912.900 de euro şi a primit 1.000 de puncte WTA.

06 mai 2016, 20:53
SIMONA HALEP a câştigat turneul de la Madrid şi a luat UN MILION DE EURO

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 6-2, 6-4. Simona Halep, numărul 7 WTA, nu i-a lăsat nicio șansă adversarei şi a dominat autoritar meciul. SImona Halep va reveni în TOP 5 WTA după această victorie.

„Vreau să spun că sunt foarte fericită. E incredibil că am ocazia să vorbesc din nou aici, după finala din 2014. Le mulţumesc tuturor care au fost alături de mine şi mai ales românilor. Vreau să o felicit pe Dominika, a arătat un tenis bun şi îi urez succes pe viitor. Sunt fericită, e incredibil că am reuşit acest succes pe acest teren. M-am simţit ca acasă. Vreau să mulţumesc echipei mele, lui Darren pentru că a fost alături de mine şi m-a încurajat, dar şi familiei„, a declarat Halep, potrivit adevarul.ro.

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 6-2, 6-4. Simona Halep îşi adjudecă al 12-lea titlu al carierei şi al doilea turneu Premier Mandatory, după cel câştigat în 2015 la Indian Wells.

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 6-2, 6-4. Simona Halep și-a ușurat jocul cu câte un break în startul ambelor seturi, după care a evoluat precis pe propriul serviciu. Dominika Cibulkova a încercat să fie agresivă, însă Simona Halep s-a apărat perfect și a dictat adesea ritmul punctelor pe Manolo Santana Court. Foarte hotărâtă, Simona Halep a expediat 4 ași și 20 de lovituri câștigătoare.

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 6-2, 6-4. Pentru victoria de la Madrid, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 912.900 de euro şi va primi 1.000 de puncte WTA.