Simona Halep – Ekaterina Makarova, LIVE VIDEO la Eurosport în sferturile de finală la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o va întâlni în noaptea de luni spre marţi pe sportiva rusă Ekaterina Makarova, numărul 11 mondial, în sferturile de finală ale turneului Australian Open. Meciul Simona Halep - Ekaterina Makarova este LIVE VIDEO de la ora 2:00 la Eurosport.

26 ian. 2015, 21:49
Simona Halep – Ekaterina Makarova, LIVE VIDEO la Eurosport în sferturile de finală la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o va întâlni pe Ekaterina Makarova (locul 11), marţi dimineaţă, de la ora 02:00 (ora României), în sferturile de finală de la Australian Open, după ce duminică, în optimile de finală, a învins-o pe belgianca Yanina Wickmaier, locul 80 WTA, scor 6-4, 6-2.

Ekaterina Makarova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, s-a calificat în sferturile primului turneu de Grand Slam al anului, după ce a trecut de germana Julia Goerges, locul 73 WTA, scor 6-3, 6-2.

Dacă o va învinge pe Ekaterina Makarova, Simona Halep va deveni singura româncă prezentă în semifinalele Australian Open. La ediţia actuală a turneului găzduit de Melbourne Park, Simona Halep le-a mai învins, în ordine, pe italianca Karin Knapp, locul 50 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, şi pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul 6-4, 7-5.

În programul de marţi se află şi Florin Mergea, care va juca în optimile probei de dublu mixt, alături de olandeza Michaella Krajicek, împotriva cuplului Kristina Mladenovici/Daniel Nestor (Franţa/Canada, cap de serie numărul 3). Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, după o partidă de dublu masculin şi două de dublu feminin.