SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi Ekaterina Makarova se întâlnesc, marţi, de la ora 2:00, LIVE VIDEO la EUROSPORT, în sferturile de finală de la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi Ekaterina Makarova joacă pentru un loc în semifinalele Australian Open 2015.

26 ian. 2015, 21:53

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. SIMONA HALEP şi EKATERINA MAKAROVA vor juca pe Rod Laver Arena, de la ora 2:00 (ora locală 11:00). Meciul din sferturile de finală de la AUSTRALIA OPEN este LIVE VIDEO la EUROSPORT.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. În programul de marţi se află şi Florin Mergea, care va juca în optimile probei de dublu mixt, alături de olandeza Michaella Krajicek, împotriva cuplului Kristina Mladenovic / Daniel Nestor (Franţa / Canada, cap de serie numărul 3). Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, după o partidă de dublu masculin şi două de dublu feminin.

Citeşte şi: SIMONA HALEP, surpriză DE PROPORŢII înaintea meciului cu EKATERINA MAKAROVA de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. „O ştiu pe Ekaterina Makarova. Am jucat de câteva ori împotriva ei. Serveşte destul de bine, se mişcă bine, joacă agresiv. Eu am şansa mea. Cred în şansa mea în turul următor. Trebuie să îmi impun jocul, să fiu agresivă şi să servesc bine, ca astăzi”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a precizat că este încrezătoare după ce a ajuns în sferturile de finală ale Australian Open, mai ales că nu a pierdut niciun set. „Am avut meciuri bune în prima săptămână şi sunt foarte bucuroasă că voi juca în a doua săptămână, ca anul trecut. Aici am început să joc cel mai bun tenis al meu la nivel de Grand Slam. Înseamnă mult pentru mine. Am mai multă încredere acum, înaintea sferturilor de finală”, a adăugat Simona Halep, înainte de meciul cu Ekaterina Makarova, programat, marţi, de la ora 2:00, în sferturile de finală de la Australian Open. Partida SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a învins-o, duminică, scor 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, fază pe care a atins-o şi la precedenta ediţie a competiţiei de Grand Slam.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. „Simona Halep, a treia favorită, nu a fost în cea mai bună formă duminică, dar a jucat punctele importante perfect împotriva Yaninei Wickmayer şi s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale Australian Open. Poate nu a avut meciul cel mai curat sau în care a dominat cel mai mult, dar atunci când a contat cel mai mult Simona Halep a arătat de ce este locul 3 mondial, în meciul câştigat în două seturi în faţa Yaninei Wickmayer. A fost impresionantă prestaţia româncei în special atunci când a servit în momente critice ale meciului”, notează ausopen.com.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. Site-ul WTA scrie că Simona Halep „şi-a ridicat nivelul” împotriva uneia dintre cele mai dificile adversare ale sale, Yanina Wickmayer. Sursa citată menţionează că Wickmayer i-a pus probleme româncei în primul set, când „a împins-o la limită”.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. „Am mai multă încredere acum. Nu am pierdut încă niciun set. Sunt foarte fericită că sunt în a doua săptămână aici, la fel ca anul trecut. Am început să joc cel mai bun tenis al meu aici, în turneele de Grand Slam, iar asta înseamnă mult pentru mine. Acum am mai multă încredere să joc în sferturile de finală. Ekaterina serveşte destul de bine şi se mişcă bine, dar cred în şansa mea”, a precizat Simona Halep.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. La rândul său, antrenorul Simonei Halep din acest sezon, Victor Ioniţă, s-a arătat mulţumit de cum a jucat până acum eleva sa, considerând că aceasta este pregătită pentru o confruntare dificilă contra Ekaterinei Makarova. „Ea poate juca mult mai bine, dar este ok până acum. Simona este o jucătoare foarte periculoasă când face pasul înainte, stă aproape de linia de fund şi ia mingile devreme. Presiunea este pe fiecare jucătoare, nu doar asupra ei şi cred că poate face faţă situaţiei destul de bine. Makarova este o jucătoare puternică, va fi un meci foarte interesant”, a mai spus Victor Ioniţă înainte de meciul SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA.

SIMONA HALEP – EKATERINA MAKAROVA. LIVE VIDEO (ora 2:00) EUROSPORT de la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi Ekaterina Makarova se întâlnesc, marţi, de la ora 2:00, LIVE VIDEO la EUROSPORT, în sferturile de finală de la AUSTRALIAN OPEN.