SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 7-5, 6-4: Prima victorie la Roland Garros

SIMONA HALEP s-a impus în două seturi, 7-5, 6-4 în meciul cu EVGHENIA RODINA, primul de la Roland Garros 2015. Halep o va întâlni în turul următor pe cîștigătoarea dintre Mirjana Lucici-Baroni (Croația - 70 WTA) şi Lauren Davis (Statele Unite - 64 WTA).

23 mai 2015, 20:57
SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 7-5, 6-4: Prima victorie la Roland Garros

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 7-5, 6-4 la Roland Garros.

Simona Halep încheie meciul cu un AS. Halep o va întâlni în turul următor pe cîștigătoarea dintre Mirjana Lucici-Baroni (Croația – 70 WTA) și Lauren Davis (Statele Unite – 64 WTA).

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 5-4 si Simona serveşte pentru prima victorie de la Roland Garros 2015.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 4-4, rusoaica se impune pe serviciul Simonei Halep.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 4-3. Break Simona!!!

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 3-3, set echilibrat în continuare, niciun break.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 2-2, fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 1-1 în setul al doilea, game alb câştigat de Simona.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 7-5, un set castigat mai greu decât previziunile iniţiale

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 5-5, după ce românca a condus cu 4-1

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 5-4, Simona este la un game de câştigarea primului set.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 4-2: Rodina îşi recuperează un break…

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 4-1: Două break-uri! Românca face un pas uriaş spre câştigarea primului set

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 2-1, două duble greseli facute de Rodina in acest game.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 1-1, Simona îşi câştigă lejer serviciul.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA 0-1, campioanaă noastră pierde primul game pe serviciul adversarei

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA LIVE VIDEO. Simona Halep o va întâlni pe sportiva rusă Evghenia Rodina, locul 91 WTA, meciul urmând să aibă loc pe terenul Philippe-Chatrier.

Simona Halep a fost finalistă la ediţia din 2014 a turneului de la Roland Garros. Românca a fost învinsă anul trecut în ultimul act de sportiva rusă Maria Sharapova, actuală ocupantă a locului 2 WTA.

Chris Evert, fosta mare jucătoare, a intrat în clubul marilor vedete care crede în potenţialul româncei: „Joacă foarte bine şi nu este niciun motiv pentru care ea n-ar putea câştiga turneul. Halep este o pretendentă serioasă. Am un mare respect pentru Simona, poate este timpul ei”.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA LIVE VIDEO AICI

„E un nou turneu, un nou obiectiv, meciuri noi. Simt că sunt pregătită pentru Roland Garros. Am amintiri frumoase de anul trecut şi sper să repet ce am realizat atunci sau chiar mai mult”, a declarat Simona Halep.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA LIVE VIDEO. Finalistă în sezonul precedent, Simona Halep are planuri mari pentru această ediție, însă va avea un program foarte dificil.

Simona Halep e pe aceeaşi jumătate de tablou cu Maria Şarapova, iar cele două se pot întîlni în semifinale. Oricum, programul jucătoarei noastre este unul foarte greu.

Dacă favoritele vor cîştiga, Simona ar putea da în turul 3 de Alize Cornet, de Agnieszka Radwanska în turul 4, iar în sferturi ar putea da peste Ana Ivanovici.

SIMONA HALEP – EVGHENIA RODINA LIVE VIDEO. Jucătoarea nostră le-a dezvaluit britanicilor cum l-a cunoscut pe fostul tenismen roman, dar si ce fel de relatie au. „E o persoana importanta in Romania. Se pricepe la tenis, a facut multe lucruri in tenis si in viata lui. Il respect mult si ii admira munca. De asemenea, imi place modul in care gandeste”, a spus Simona pentru The Guardian.

„Primesc sfaturi de la el si e foarte bine ca-l am alaturi. Are o loja la Roland Garros de 35 de ani si anul trecut a fost bine, pentru ca l-am vazut mult”, a continuat jucatoarea clasata pe locul 3 in ierarhia WTA. In ceea ce priveste prima intalnire dintre cei doi, Simona a dezvaluit: „Acum un an la turneul de la Madrid. Pana atunci nu ne mai vazusem”.