Simona Halep, DESFIINŢATĂ de un fost antrenor. „Au fost probleme mai mari, mi-a făcut mult rău!”

Firicel Tomai a pregătit-o patru ani pe Simona Halep, din 2008 până în 2012. Cei doi s-au despărţit în condiţii nu tocmai amicale, fapt dezvăluit chiar de antrenor acum ceva vreme.

15 oct. 2017, 07:17
Simona Halep, DESFIINŢATĂ de un fost antrenor. „Au fost probleme mai mari, mi-a făcut mult rău!”

Firicel Tomai a vorbit despre colaborarea cu Simona Halep, despre care nu are amintiri plăcute.

Simona Halep, apariţie INCENDIARĂ la o petrecere de familie. Ce ţinută a purtat sportiva FOTO

„Au fost probleme mai mari si ne-am despartit in termeni neprietenosi, desi eu am sentimentul ca nu i-am facut nimic rau, ci am incercat mereu sa fiu sincer si sa o ajut. Nu astept recunostinta din partea ei pentru ca viata a fost usoara pentru ea si este prea tanara. Nu am antrenat-o pentru recunostinta, viata insa o va aduce in momentul in care va aprecia cu adevarat. Ea si acum apreciaza, dar este prea orgolioasa ca sa-mi pronunte numele. V-am mai spus, daca voi scrie o carte voi povesti in ea multitudinea detaliilor care m-au facut sa renunt la colaborarea cu ea in timpul turneului de la Wimbledon, dupa meciul cu Medina!”, a marturisit Firicel Tomai.

Simona Halep, aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Ce talent ascunde nr. 1 WTA FOTO

„Simona Halep este o jucatoare talentata! Ajunseseram impreuna pe locul 38, moment in care eu m-am îmbolnavit si nu am mai putut continua. Dar daca ea nu facea toate schimbarile pe care le consideram necesare, nu ajungea mai sus de locul 50! Am ajutat-o sa ia decizia de a se opera pentru marimea bustului, am creat o tehnica si o tactica adaptata jocului modern, o pregatire fizica pe cat am putut eu mai bine si o pregatire mentala pe cat am putut eu mai bine. Istoria celor patru ani e complexa si mi-a facut mult rau”, a mai spus Firicel Tomai.

Simona Halep, interviu INEDIT. La ce SERIAL se uită şi cum s-a îmbrăcat la PRIMA ÎNTÂLNIRE