SIMONA HALEP, prima victorie la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: 6-0, 6-3 cu FLAVIA PENNETTA

Simona Halep a debutat perfect la Turneul Campioanelor. Românca s-a impus în două seturi, 6-0, 6-3 în faţa italiencei Flavia Pennetta.

24 oct. 2015, 21:11
SIMONA HALEP, prima victorie la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: 6-0, 6-3 cu FLAVIA PENNETTA

UPDATE: VICTORIE SIMONA HALEP, 6-0, 6-3! Jucătoarea română de tenis Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Singapore, duminică, prin victoria cu 6-0, 6-3 în fața italiencei Flavia Pennetta, într-un meci din Grupa Roșie a competiției.

Partida a durat o oră şi 11 minute. În a doua partidă din etapa I a Grupei Roşii se vor întâlni, tot duminică, de la ora 13.30, rusoaica Maria Şarapova, locul 3 WTA şi poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Luni, sunt programate meciuri din Grupa Albă. Halep va juca marţi următoarea partidă la acest turneu.


SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep, locul 2 WTA şi principala favorită, va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor 2015, alături de Maria Şarapova (Rusia), locul 3 WTA, Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 6 WTA, şi Flavia Pennetta (Italia), locul 8 WTA, conform tragerii la sorţi de vineri, de la Singapore. Tot duminică, în Grupa Roşie, Maria Şarapova o va întâlni pe Agnieska Radwanska.

IMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând a se califica în semifinale, fază în care se vor întâlni ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă. Învingătoarele din semifinale îşi vor disputa trofeul.

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep a declarat, sâmbătă, că grupa în care va evolua la Turneul Campioanelor, cu Maria Şarapova, Flavia Pennetta şi Agnieska Radwanska, este grea, dar a precizat că îşi doreşte să joace la cel mai bun nivel al său, ea adăugând că nu are nimic de pierdut.

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. „E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu. În România, lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suişuri şi coborâşuri. Pot câştiga un meci important şi apoi să pierd unul mai puţin important. E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experienţă. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep a vorbit şi despre meciul pe care îl va juca duminică în compania italiencei Flavia Pennetta. „E ultimul ei turneu şi nu are nimic de pierdut. Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îţi poate îngreuna situaţia, aşa că voi încerca să fac un meci cât mai bun”, a spus românca înainte de SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015.