SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA (marţi, ora 6:00) la DIGI SPORT LIVE VIDEO

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, marţi, de la ora 6:00, cu Garbine Muguruza, locul 22 WTA, în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan (China), dotat cu premii de 2,44 milioane de dolari.

22 sept. 2014, 20:38
SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA (marţi, ora 6:00) la DIGI SPORT LIVE VIDEO

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Simona Halep debutează direct în turul doi, în timp ce Garbine Muguruza a învins-o, luni, în runda inaugurală, cu 4-6, 6-4, 6-4, după două ore şi patru minute, pe compatrioata sa Maria-Teresa Torro-Flor, locul 75 WTA şi beneficiară a unui wild-card.

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Simona Halep şi Garbine Muguruza nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA. Prezenţa în turul doi la Wuhan este recompensată cu 60 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 12.900 de dolari, iar pentru calificarea în turul trei fiecare jucătoare va primi 105 puncte WTA şi 25.135 de dolari.

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Simona Halep ar putea pierde locul 2 mondial la capatul turneului din China, daca nu va trece de Garbine Muguruza şi nu se va califica in sferturile de finala si daca Maria Sharapovava juca finala.

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Garbine Muguruza (20 de ani, 1,82m / 73 kg), cu care va juca Simona Halep, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 6:00, este una din revelaţiile tenisului spaniol. Jucătoarea s-a născut la Caracas, mama fiind din Venezuela, iar tatăl spaniol. A început tenisul de la trei ani, iar suprafaţa favorită este hard-ul. A reuşit un rezultat mare în acest an, cel mai bun din carieră, când a învins-o pe Serena Williams, liderul WTA, în sferturile de la Roland Garros. A fost eliminată apoi în semifinale de Maria Sharapova, cea care avea să o învingă şi pe Simona Halep, în ultimul act. Tot în acest an, Garbine Muguruza a câştigat şi primul său titlu WTA, în ianuarie, la Hobart (Australia), în faţa cehoaicei Klara Zakapalova.

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA DIGI SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT, este primul meci al zilei pe terenul central, de la ora locală 11:00 (6:00 în România). Simona Halep – Garbine Muguruza este LIVE VIDEO de la ora 6:00, AICI, AICI şi AICI.