SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA 3-6, 6-1, 6-3 şi românca merge în turul al III-lea

SIMONA HALEP a învins-o în premieră pe GARBINE MUGURUZA  şi se califică în turul al treilea de la Stuttgart.

22 apr. 2015, 05:52
SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA 3-6, 6-1, 6-3 şi românca merge în turul al III-lea

UPDATE Simona Halep a spart gheaţa în confruntările cu Garbine Muguruza, impunîndu-se în turul doi la Stuttgart, scor 3-6, 6-1, 6-3.

Calificarea în sferturi este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 15.375 de euro şi cu o sută de puncte WTA.

În faza următoare, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a în ierarhia mondială, şi italianca Sara Errani, locul 15 WTA.

 

SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO DIGI SPORT 3 (ora 22.40)

Click aici pentru a vedea Simona Halep – Garbine Muguruza

Turneul de la Stuttgart a făcut prima victimă importantă încă din runda inaugurală, jucătoarea sârbă Ana Ivanovic (fav. nr. 5), finalista de anul trecut, fiind eliminată în două seturi de franţuzoaica Caroline Garcia. Astăzi intră în concurs şi Simona Halep, carea a avut bye în primul tur, ea urmând s-o întâlnească pe jucătoarea iberică Garbine Muguruza, care nu a prins lista capilor de serie, dar este o jucătoare redutabilă pe zgură. Muguruza a învins-o pe Halep anul acesta, la Galaţi.

SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO DIGI SPORT 3. Garbine Muguruza, care a învins-o de două ori anul acesta pe Agnieszka Radwanska, a trecut în primul tur de experimentata jucătoare cehă Barbora Zahlavova-Strycova, astfel că meciul de astăzi al Simonei se anunţă printre cele mai dificile în drumul spre finală. Dacă o învinge pe Muguruza, Simona Halep va întâlni în sferturi o jucătoare din grupul Radwanska, Errani, Diyas, Lisicki, iar în semifinale, cele mai plauzibile adversare ar putea fi Caroline Wozniacki, Carla Suarez Navarro sau Lucie Safarova.

SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO DIGI SPORT 3. Va fi ultimul meci al zilei în turneul de la Stuttgart, ora estimată pentru start fiind 22.40.