Simona Halep glumeşte pe seama victoriilor de la Madrid: Am fost motivată pentru că am fost lovită în cap

Simona Halep a declarat, joi, în glumă, după ce a obţinut împreună cu Irina Begu calificarea în semifinalele probei de dublu la Madrid, că a fost foarte motivată deoarece a fost lovită în cap la începutul confruntării. Ea a menţionat că antrenorul i-a spus că a fost cel mai bun meci al său la dublu şi a adăugat că la următorul turneu, la Roma, nu va evolua şi pe tabloul de dublu.

11 mai 2017, 18:44
Simona Halep glumeşte pe seama victoriilor de la Madrid: Am fost motivată pentru că am fost lovită în cap

A fost o săptămână foarte bună. A fost o experienţă foarte bună meciul împotriva acestor două jucătoare (Sania Mirza şi Iaroslava Şvedova). Sunt foarte bune, cele mai bune la dublu, poate din lume. Este plăcut că am ajuns în semifinale şi am jucat bine cu Irina. Mă voi bucura să joc şi mâine. Irina m-a întrebat înaintea turneului dacă vreau să joc la dublu. L-am întrebat pe Darren dacă ar fi bine să joc, pentru că eram nehotărâtă. Mi-a răspuns că ar fi bine să joc câteva meciuri, astfel că răspunsul meu a fost «Da». Nu suntem partenere de dublu obişnuite. Suntem colege şi prietene. Ne-am propus să jucăm împreună în această săptămână. La Roma nu voi mai juca la dublu. Ea ştie asta, nu este o noutate„, a declarat Halep.

Întrebată ce îi place cel mai mult la dublu, Halep a răspuns glumind: „Banii de cumpărături”.

Citeşte şi Simona Halep are o săptămână de graţie la Madrid. S-a calificat în semifinale şi la dublu, alături de Irina Begu

Simona Halep i-a amuzat pe jurnalişti şi când le-a spus secretul succesului său de joi: „Am fost foarte motivată pentru că am fost lovită în cap la începutul meciului. Încă simt lovitura„. „Am fost foarte motivată. Nu îmi puteam imagina un eşec. Am făcut tot ce am putut. Am avut multă energie. Am lovit totul, iar antrenorul mi-a spus că a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată la dublu. I-am zis: «Da, trebuie să fiu lovită înainte, iar apoi pot juca»„, a adăugat ea.

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari. Cele două românce au trecut în sferturile de finală de perechea Sania Mirza/Iaroslava Şvedova (India/Kazahstan), cap de serie numărul 4, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, la puţin timp după ce Halep a acces în aceeaşi fază la simplu.

În semifinale, Simona Halep şi Irina Begu vor întâlni cuplul Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie 5.

Simona Halep a jucat joi şi la simplu la Madrid, ea ajungând în semifinale după ce a trecut de jucătoarea americană Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1.