Simona Halep: „În capul meu nu am nimic hotărât”

Simona Halep, eliminată în turul I de la Wimbledon, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

04 iul. 2015, 21:53
Simona Halep: „În capul meu nu am nimic hotărât”

Simona Halep a vorbit despre schimbările dese de antrenori și despre ce va face în continuare.

„Pot să spun şi eu că am schimbat cîţiva antrenori în ultima perioadă. Este o parte dificilă, mulţi jucători schimbă. Dacă eu nu mai am contact vizual în timpul meciurilor sau nu mai există comunicare între mine şi antrenorul respectiv, prefer să mă opresc decît să merg mai departe fără nici un sens”, a spus Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Simona Halep, reacţie INCREDIBILĂ la adresa ROMÂNILOR. Declaraţie ŞOCANTĂ

Halep a vorbit și despre încetarea colaborării cu Victor Ioniță și dacă va continua să lucreze cu Daniel Dobre.

„Cu Victor Ioniță doar atît vorbiserăm, pînă la Wimbledon. Se terminase contractul şi am considerat că trebuie să mergem pe drumuri diferite. Nu mai era contact vizual în timpul meciurilor, dar nu ne-am certat.

Am mai încercat pe iarbă un pic cu Victor, dar a fost mai bine să ne oprim. De comun acord am hotărît ca el să meargă acasă şi eu la următorul turneu. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună perioadă în care am ales, dar sunt foarte fericită şi foarte bucuroasă de ce am ales.

Încă nu știu dacă voi continua să lucrez cu Daniel Dobre. În capul meu nu am nimic hotărît. Voi discuta cu dînsul, dar momentan voi încerca singură să-mi regăsesc echilibrul interior şi să văd ce pot să fac la turnee”, a adăugat Halep.

Interviul integral, pe gsp.ro