Simona Halep, în extaz după calificarea în semifinalele Australian Open: Vreau să fac adversarul să se teamă!

Simona Halep s-a calificat în premieră în semifinalele Australian Open, după o victorie senzaţională în faţa Karolinei Pliskova, 6-3, 6-2 în doar o oră şi 10 minute de joc.

24 ian. 2018, 06:39
Simona Halep, în extaz după calificarea în semifinalele Australian Open: Vreau să fac adversarul să se teamă!

Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am mai fost în 2008, la juniori. E un sentiment plăcut. Este minunat să joc pe această arenă. Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că a trebuit să mă deplasez mai bine și să nu mai ratez. A început să deschid terenul, am servit bine. Totul a mers conform planului.

Cred că sunt solidă la retur. Antrenez asta. E foarte important pentru mine să fac adversarul să se teamă. M-am bucurat că am început să o trimit în spatele terenului. E un secret, nu pot să vă spun cum citesc serviciul. Data viitoare poate își va da seama„, a declarat Simona Halep, după calificarea în semifinale la Australian Open 2018.

Citeşte şi Taifunul Halep. Simona a surclasat-o pe Pliskova şi s-a calificat în premieră în semifinale, la Australian Open

Sigur o sa fie diferit meciul următor. Kerber pune multe mingi în teren, se deplasează bine. Trebuie să domin meciul. Vreau să mă bucur de această fază a competiției.

Derren mă ajută foarte mult să mă relaxez în timpul meciurilor. Intru mereu fericită pe teren. Îi mulțumesc”, a mai spus Simona Halep.