SIMONA HALEP, în semifinale la Indian Wells: „Vreau mai mult!”

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

12 mart. 2014, 21:52

Simona Halep a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 78 în ierarhia mondială.

Simona Halep a declarat, miercuri, după calificare, că se simte foarte bine şi îşi doreşte să ajungă cât mai departe la competiţia din California.

„Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale. Mă simt foarte bine şi vreau să ajung cât mai departe. Le mulţumesc spectatorilor că m-au susţinut. Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o plăcere şi joc cu mare bucurie”, a spus Halep la finalul meciului.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), a şaptea favorită a competiţiei şi locul 8 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia a treia în clasamentul mondial.
 
Cum s-a desfăşurat meciul