Simona Halep, interviu înainte de Roland Garros. Momentul special din cariera româncei. „Atunci mi-am spus că pot reuşi”

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, într-un interviu că nu are resentimente în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, unde a pierdut finala în 2014 şi în 2017.

25 mai 2018, 08:35
Simona Halep, interviu înainte de Roland Garros. Momentul special din cariera româncei. „Atunci mi-am spus că pot reuşi”

„După cum se spune, fără resentimente. Am câştigat trofeul la juniori aici. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să fiu aici şi să vizitez oraşul. Poate voi locui aici într-o bună zi. Iubesc totul în legătură cu acest turneu”.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2018. Româncele şi-au aflat adversarele, traseu excelent pentru Simona Halep

Halep a menţionat că momentul cel mai fericit al carierei sale a fost finala din 2014 de la Roland Garros, deşi a pierdut-o în faţa Mariei Şarapova: „După meci, nu am fost foarte tristă, ştiam că Şarapova este o jucătoare valoroasă şi o mare campioană. Nu spun că nu eram încrezătoare, dar nici că ştiam că voi câştiga. Eram undeva la mijloc şi echilibrul era foarte bun. Am fost bucuroasă. Nu m-am supărat. Poate este nevoie doar de timp pentru a câştiga un turneu de Grand Slam, de răbdare şi de încrederea că pot reuşi. Un moment de care sunt la fel de mândră a avut loc la Roma. Am jucat într-un an în calificări şi am învins-o pe Radwanska în turul doi. Îi urmăream mereu evoluţiile, vedeam cât de inteligent joacă. Nu credeam că o pot învinge. A fost o victorie mare pentru mine şi importantă pentru că a fost momentul când m-am gândit: Pot reuşi”, a spus Simona Halep.

Continuarea interviului pe telekomsport.ro.