Simona Halep joacă două meciuri într-o zi. Declaraţiile Simonei după victoria de miercuri

Simona Halep a câștigat primul meci jucat pe iarbă în acest an, 3-6, 6-3, 6-2 cu sportiva chineză Yiungyung Duan. Ea va juca din nou astăzi, pentru calificarea în sferturi, contra bulgăroaicei Ţvetana Pironkova.

28 iun. 2017, 12:22
Simona Halep joacă două meciuri într-o zi. Declaraţiile Simonei după victoria de miercuri

A fost foarte greu, ea a lovit foarte puternic nu a fost ușor să returnez, dar sunt fericită că am putut să câștig acest meci. Era important, abia aștept să mai joc un meci azi, pentru că ieri a plouat. Le mulțumesc tuturor că au venit, a fost o atmosferă frumoasă și mi-a plăcut să joc aici. A fost important să fac break în setul al treilea și apoi m-am liniștit trebuia să îmi țin serviciul. Am fost încrezătoare până la final și am reușit să termin meciul„, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Ying-Ying Duan.

Mă simt bine, am avut o săptămână aici. Am venit de miercurea trecută. Îmi place aici, îmi plac terenurile, încerc să câștig meciurile și să stau cât mai mult aici. Am avut pauză după Roland Garros, nu am jucat tenis. Apoi, am venit aici și am început direct pe iarbă. A fost o perioadă bună după Openul Franței, m-am bucurat de timpul avut la dispoziție„, a mai spus Simona.

E un turneu foarte important pentru mine. Nu e doar o pregătire pentru Wimbledon. Vreau să joc la 100% din capacitate cât mai multe meciuri și să îl câștig pe fiecare câștig toate meciurile pe care le joc. Știu că e greu, nivelul e foarte ridicat și vreau să dau totul pe teren„, a conchis numărul 2 mondial.

Din cauza întreruperii cauzate de ploaia de marți, programul turneului s-a aglomerat, astfel că Simona Halep va juca tot miercuri împotriva Tsvetanei Pironkova, cea care a eliminat-o cu 6-0, 6-4 pe Monica Niculescu. Meciul e programat de la ora 19:00.