Simona Halep joacă două meciuri într-o zi, la Toronto. Ce a spus după calificarea în semifinale

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seara în semifinalele turneului Masters 1000 de la Toronto, după 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia, dar după numai 4-5 ore intră din nou pe teren, într-un meci a cărui miză este calificarea în finală.

12 aug. 2017, 16:40
Simona Halep joacă două meciuri într-o zi, la Toronto. Ce a spus după calificarea în semifinale

Simona Halep a vorbit despre cât de dificilă a fost ziua de vineri, când a aşteptat timp de 7 ore să afle dacă meciul său din sferturi, cu Caroline Garcia, se va disputa sau nu. „A fost dificil pentru mine ieri să aştept 7 ore. Am fost puţin obosită, dar m-am pregătit bine mental. Caroline nu e o adversară uşoară, dar sunt foarte fericită că am învins. Le mulţumesc fanilor care m-au susţinut„, a spus Simona Halep, după meciul cu caroline Garcia, câştigat cu 6-4, 6-2.

În penultimul act de la Toronto, Halep o va întâlni pe Elina Svitolina, adversară pe care a învins-o dramatic în sferturi la Roland Garros. În momentul declaraţiilor, Simona nu ştia încă rezultatul disputei dintre sportiva ucraineană şi Muguruza (4-6, 6-4, 6-3).

Nu va fi uşor să joc un al doilea meci în aceeaşi zi, dar voi face tot posibilul să înving. Voi lupta, pentru că ştiu că mă aşteaptă o dispută extrem de dificilă, indiferent de adversară„, a mai spus Simona.

Halep şi Svitolina au avut un meci epocal la Roland Garros 2017, în sferturi, când sportiva noastră a salvat o minge de meci, a revenit de la 1-5 în setul secund şi s-a calificat în semifinale.