Simona Halep – Johanna Konta în sferturile de finală de la Cincinnati, sâmbătă, de la ora 2:00

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. Simona Halep o va întâlni, sâmbătă, de la ora 2:00 (ora României), pe Johanna Konta, în sferturile de finală ale truenului de la Cincinnati. Meciul SIMONA HALEP JOHANNA KONTA va fi LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.

18 aug. 2017, 05:29
Simona Halep – Johanna Konta în sferturile de finală de la Cincinnati, sâmbătă, de la ora 2:00

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. Johanna Konta, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, a învins-o, joi, pe Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 11, reuşind calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Simona Halep. Konta s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4 în meciul cu Cibulkova, după o oră şi 42 de minute de joc.

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. Johanna Konta a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce în aprilie fusese învinsă de româncă la Mamaia, în partida din Fed Cup. Meciul SIMONA HALEP JOHANNA KONTA va fi LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. Calificarea în sferturi este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 60.105 dolari şi cu 190 de puncte WTA.

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. Simona Halep a ajuns anul trecut în faza semifinalelor la Cincinnati, când a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa germanei Angelique Kerber. În 2015, Simona Halep a evoluat în finală, fiind învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-6.

SIMONA HALEP JOHANNA KONTA. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM SIMONA HALEP JOHANNA KONTA.