SIMONA HALEP a învins-o pe JOHANNA KONTA: 6-1, 6-3

SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT. În primul meci, Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe Heather Watson, locul 113 WTA.  

RomaniaTV.net
23 apr. 2017, 06:51
SIMONA HALEP a învins-o pe JOHANNA KONTA: 6-1, 6-3

Simona Halep se impune cu 6-1 6-3 și o readuce pe România în avantaj în confruntarea cu Marea Britanie. 2-1!

Programul partidelor de duminică

Simona Halep – Johanna Konta (11:00, Digi Sport 1)

Irina Begu – Heather Watson (după ora 13:00, Digi Sport 1)

Sorana Cîrstea / Monica Niculescu – Laura Robson / Jocelyn Rae (dupa ora 15:00, Digi Sport 1)

 SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT.

Konta, 25 de ani, a câştigat în acest sezon turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami şi pe cel de categorie Premier de la Sydney (oraşul în care s-a născut), a ajuns în sferturi la Australian Open şi în semifinale la Shenzhen. În total, ea are trei trofee ca jucătoare profesionistă de simplu, dintre care două obţinute în primele trei luni ale acestui an, în care a câştigat 19 meciuri şi a pierdut doar trei.

Partidele din Fed Cup se desfăşoară la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa. Învingătoarea întâlnirii va evolua anul viitor în Grupa Mondială II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că publicul a avut un comportament frumos şi a făcut „gălăgie în sensul bun„, la meciul dintre echipele României şi Marii Britanii, de la Mamaia, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.


Scandalul Nasty

Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi „un comportament nesportiv”, a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF).

 SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă.

Căpitanul României Ilie Năstase a fost îndepărtat din arenă în timpul celei de-a doua partide din cadrul întâlnirii din Fed Cup dintre România şi Marea Britanie de la Constanţa. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli pentru comportament nesportiv, după ce a primit 2 avertismente oficiale„, se scrie într-un comunicat de pe site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Tenis.

 SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT 

Deşi sunt multe voci care condamnă dur atitudinea celui poreclit Nasty, Alexandru Arşinel se situează pe alte poziţii. Marele actor a comentat ieşirile lui Năstase, care, odată dat afară din arenă, ar fi agresat verbal şi o jurnalistă britanică.

Dacă îl cunoşti pe Ilie, nu te poţi supăra vreodată pe el. Ştiţi de ce i-a zis ziaristei din Anglia ce i-a spus, că e urâtă? M-am uitat şi eu la ea. Era urâtă! Îmi pare rău de ieşirea asta, dar el fiind căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, şi-ar fi dorit să facă performanţă. Ceva l-a iritat oricum, sunt convins că are o justificare. Acea jurnalistă l-a provocat, a venit să îl filmeze. Năstase a fost un inventator în tenis şi a devenit cunoscut tocmai pentru umorul său, pentru faptul că aduce bucurie pe chipul oamenilor„, a spus Alexandru Arşinel, în direct la Digi Sport Matinal.

De menţionat că acreditarea lui Ilie Năstase a fost retrasă, iar fostul mare jucător va face obiectul unei anchete pentru comportamentul din cele două zile, potrivit comunicatului ITF.

România – Marea Britanie este 1-1 după prima zi, după ce Halep a adus punctul ţării noastre. Astăzi, în direct la Digi Sport 1, de la ora 11:00, Simona va intra în arenă în faţa sportivei numărul unu a adversarelor, Johanna Konta.