SIMONA HALEP, victorie categorică la Sydney, în faţa Karolinei Pliskova. Românca e în semifinale

Simona Halep a câştigat cu 6-4, 7-5 împotriva numărului 11 mondial, Karolina Pliskova, al doilea meci jucat în acest an în circuitul WTA. Compatrioata noastră s-a calificat în semifinale, urmând să joace împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova.

13 ian. 2016, 06:46
SIMONA HALEP, victorie categorică la Sydney, în faţa Karolinei Pliskova. Românca e în semifinale

Simona Halep a câştigat în două seturi confruntarea de miercuri dimineaţă, de la Sydney, cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, pe care o mai învinsese de două ori în circuitul WTA. Halep a intrat bine în meci şi după ce Pliskova a început prin a-şi câştiga serviciul au urmat cinci game-uri la rând câştigate de Halep.

La scorul de 5-1 jucătoarea noastră a redus turaţia, permiţându-i cehoaicei să se apropie la 5-4. A urmat la serviciu Simona, care după ce a salvat o minge de break a câştigat primul set în 40 de minute, scor 6-4.

Setul doi a fost ceva mai disputat, Halep piezându-şi serviciul la scorul de 4-3. A evitat însă ca partida să se decidă în setul trei, reuşind breaş-ul la scorul de 5-5, după care şi-a adjudecat serviciul, setul doi încheindu-se după 59 de minute, scor 7-5 pentru Halep.

În total, cele două jucătoare au stat în teren o oră şi 39 de minute. Cu 12 minute mai puţin a durat partida dintre Svetlana Kuzneţova şi Sara Errani, câştigată de rusoaică cu 7-6, 6-0. Kuzneţova va fi următoarea adversară a Simonei, în semifinalele turneului de la Sydney.