SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 6-2. Simona e în semifinale la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6. Vom reveni.

RomaniaTV.net
24 ian. 2018, 01:05
SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 6-2. Simona e în semifinale la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6. Simona Halep a declarat, după meci, că totul a mers conform planului, deşi nu a avut un început bun de joc. În partida din semifinale cu Angelique Kerber, Halep consideră că trebuie să domine mai mult şi să joace mai bine.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 6-2,

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 3-0, meci superb pentru Simona, a câştigat 9 game-uri la rând.
 
7.40 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 6-3, şase game-uri la rând pentru Simona şi victorie clară în primul set. 
Simona face spectacol cu lovituri incredibile de forehand. Îi dă plici-plici în lung de linie cehoaicei şi obţine trei mingi consecutive de break. iar Cehoaica face dublă greşeală şi îi pune manşa pe tavă. 36 minute!

7.33 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 4-3, Simona preia pentru prima oară conducerea după un game superb

7.25 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 2-3, re-break pentru Simona, setul e relansat.

7.19 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 1-3, primul game câştigat de Simona

7:05 Serviciul face diferenţa. Pliskova dă start joc cu un prim serviciu uriaş, însă tot ea câştigă şi primul raliu consistent al meciului, impunându-şi dreapta de pe linia de fund a terenului. Simona pune presiune şi duce game-ul la egalitate, de la 40-15 pentru reprezentata Cehiei. Pliskova dictează cu dreapta, dar nu converteşte doar a patra minge de game. Halep – Pliskova 0-1.

6.55 Simona Halep şi Karolina Pliskova au intrat pe Rod Laver Arena. Pliskova a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să înceapă meciul cu serviciul. În scaun, Eva Asderaki, arbitra care a fost în scaun şi la celălalt sfert de finală care a adus pe teren actualul lider mondial – la băieţi, dintre Rafael Nadal şi Marin Cilic.

Angelique Kerber este prima semifinalistă pe jumătatea superioară a tabloului feminin de la Australian Open 2018: a învins-o cu 6-1, 6-2 pe Madison Keys, în 51 de minute

 

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, după ora 06.00, cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale Australian Open.

Startul partidei ar putea fi influenţat de partida de la masculin dintre Sondgren şi Chung, un meci echilibrat, astfel că Halep şi Pliskova ar putea intra pe teren chiar şi cu o oră întrâziere, peste 06:00.

  • Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, din sferturile de finală Australian Open, se va disputa miercuri, 24 ianuarie. Ora exactă a partidei va fi stabilită în cursul zilei de marţi
  • Karolina Pliskova (25 de ani) este a şasea favorită a ediţiei din acest an a Australian Open. Pliskova şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open prin calificarea în sferturi. Cehoaica ajunsese în această fază şi la ediţia din 2017
  • Şi pentru Simona Halep calificarea în sferturi reprezintă cea mai bună performanţă. Liderul WTA a mai jucat în sferturi la Australian Open în 2014 şi în 2015

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING Australian Open.

După un maraton de trei ore şi 45 de minute – în şaisprezecimi – Simona a stat pe teren în ‘optimi’ doar 79 de minute în partia cu Naomi Osaka, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING Australian Open. Karolina Pliskova a câştigat duelul dintre ce mai bune jucătoare din Cehia, împotriva Barborei Strýcová, scor 6-7, 6-3, 6-2.

Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, a vorbit despre partida cu Simona Halep, pe care a întâlnit-o ultima oară chiar la turneul demonstrativ din decembrie 2017, unde românca s-a impus.

„Mereu există o șansă să o înving pe Simona. Va trebui să mă concentrez pe jocul meu, să evoluez bine.

Aș face orice pentru o victorie, să am multe lovituri direct câștigătoare și mulți ași. De asemenea, trebuie să fiu pregătită și din punct de vedere mental pentru o confruntare cu ea”, a explicat Karolina Pliskova, potrivit gsp.ro.

De cealaltă parte, Simona Halep a declarat, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, câ în noaptea dinaintea partidei cu Naomi Osaka nu a putut să doarmă, din cauza durerilor avute în urma meciului de aproape 4 ore, disputat cu Lauren Davis.

„Prima zi după meci (n.r. – cu Lauren Davis) a fost apropae ok. Noaptea trecută a fost grea, nu am putut să dorm. Mă durea peste tot. Dar am dormit două ore înainte de meci şi a fost suficient”, a declarat românca.

Meciul Pliskova – Halep „nu va fi uşor”

Despre meciul din sferturi, Simona Halep a spus că nu va fi unul uşor.

„Meciul următor nu va fi uşor pentru că e în sferturile de finală ale unui grand slam. Acum e din ce în ce mai greu. Am jucat împotriva lor, ştiu cum o să fie. O să fie un nou meci, unul diferit”, a spus sportiva din Constanţa.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING Australian Open. Simona Halep conduce cu scorul de 5-1 în întâlnirile directe cu Pliskova. Românca a învins-o ultima oară pe sportiva cehă în 2017, în semifinalele French Open, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

La Melbourne, partida Pliskova – Halep va avea loc miercuri. Învingătoarea din acest meci va juca în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21 – Madison Keys (SUA), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.

Halep se retrage de la primul turneu după Australian Open: Câte puncte va pierde Simona din cauza acestei decizii 

 Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep se va retrage de la turneul de la Sankt Petersburg. Anul trecut, constănţeanca a fost cap de serie numărul 1, a intrat în competiţie direct în turul II, a învins-o pe Ana Konjuh, scor 6-4, 7-6, după care, înaintea duelului din optimi s-a retras, motivând că are probleme la genunchi. Anul acesta, Halep îşi anunţase, din nou, participarea la Sankt Petersburg, însă nici nu se va mai duce acolo pentru a juca la St. Petersburg Ladies Trohpy (29 ianuarie – 4 februarie). Drept urmare, ea va pierde 100 de puncte în clasamentul WTA, punctaj acumulat pentru că a câştigat un meci, în 2017, în cadrul acestui turneu. „Următorul turneu din calendar e Sankt Petersburg, dar mai vedem dacă joc. După ce termin la Australian Open îmi voi lua, cu siguranţă, câteva zile libere. Trebuie să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere“, a declarat Halep.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Caroline Wozniacki (Danemarca), a doua favorită, şi Karolina Pliskova (Cehia), a şasea favorită, sunt singurele jucătoare care o mai pot detrona pe românca Simona Halep din poziţia de lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, însă ambele trebuie să joace finala turneului Australian Open. SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki e obligată să joace finala la Melbourne pentru a avea o şansă să fie numărul 1 WTA, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin. Dacă Halep şi Wozniacki se califică în finală, campioana va pleca de la Melbourne din postura de lider mondial.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Karolina Pliskova trebuie să câştige titlul pentru a avea o şansă să urce pe primul loc în lume. Dacă Halep se califică în semifinale, Pliskova iese din cărţi pentru primul loc mondial.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep va ocupa unul din primele trei locuri în clasamentul WTA după Australian Open. Va cădea pe locul al treilea doar dacă pierde în sferturi, iar Pliskova o învinge în finală pe Wozniacki.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki va fi în primele patru din lume după turneul australian. Daneza poate deveni numărul unu WTA pe 29 ianuarie, la şase ani după ce a fost ultima dată lider mondial, cea mai lungă perioadă de acest fel.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, s-a calificat marţi în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Australian Open, după ce s-a impus în trei seturi în faţa spaniolei Carla Suarez Navarro, 6-0, 6-7 (3), 6-2.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Suarez Navarro este locul 39 WTA. Meciul a durat două ore şi 14 minute.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki, fost lider mondial, atinge astfel pentru a doua în carieră semifinalele la Australian Open, după 2011, când nu a reuşit să ajungă în ultimul act. Suarez nu a depăşit niciodată sferturile de finală la Australian Open.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki o va avea ca adversară în semifinale pe surprinzătoarea belgiancă Elise Mertens, ocupanta locului 37 în clasamentul WTA, care, la prima sa participare la această competiţie de Mare Şlem, a trecut marţi în două seturi, 6-4, 6-0, de ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 4, într-o partidă disputată marţi la Melbourne.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova (Cehia), a şasea favorită, sunt singurele jucătoare care o mai pot detrona pe românca Simona Halep din poziţia de lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, însă ambele trebuie să joace finala turneului Australian Open.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep, care anul trecut a pierdut în primul tur la Melbourne, va juca în sferturile primului turneu de Mare Şlem al anului cu Karolina Pliskova, pe care a învins-o de cinci ori în şase confruntări.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki e obligată să joace finala la Melbourne pentru a avea o şansă să fie numărul 1 WTA, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin. Dacă Halep şi Wozniacki se califică în finală, campioana va pleca de la Melbourne din postura de lider mondial.