Simona Halep, mesaj emoţionant pentru o fetiţă de origine română, operată pentru o tumoră, la Miami VIDEO

Simona Halep i-a transmis un mesaj video unei fetiţe de opt ani, de origine română, Brianna Alexe, care a fost supusă, la Miami, unei dificile intervenţii chirurigicale de îndepărtare a unei tumori de pe artera carotidă.

06 apr. 2017, 10:25
Simona Halep, mesaj emoţionant pentru o fetiţă de origine română, operată pentru o tumoră, la Miami VIDEO

Brianna Alexe a fost operată în 24 februarie la Miami, medicii îndepărtnâdu-i o tumoră de mărimea unei mingi de tenis, care îi punea viaţa în pericol. O asemenea afecţiune se întâlneşte la unu-doi oameni din 100.000, fiind mult mai rară la copiii sub 13 ani. Medicii americani au precizat că Brianna reprezintă primul astfel de caz de care au auzit.

Operaţia a fost reuşită, iar fetiţa a putut merge la şcoală după doar două săptămâni şi chiar practica sportul ei favorit, tenisul. Miercuri, a fost organizată o conferinţă de presă pentru prezentarea acestui caz. Cu această ocazie, Brianna a primit mesajul video, pe care l-a urmărit, cu ochii în lacrimi.

Îţi mulţumescă pentru faptul că eşti una dintre susţinătoarele mele. Sunt mândră de tine pentru că ai trecut prin toate testele medicale, spitalizările şi intervenţia chirurgicală. Faci o treabă extraordinară recuperându-te. Ai fost foarte curajoasă. Lasă-ţi curajul să te călăuzească în viaţă şi poţi realiza orice! Acum mergi pe teren şi distrează-te. Te îmbăţişez„, i-a transmis Simona Halep admiratoarei ei.