SIMONA HALEP-MIRJANA LUCIC-BARONI 6-7, 2-6. Simona Halep, ELIMINATĂ în turul III

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI 6-7, 2-6. Simona Halep a pierdut, scor 6-7, 2-6, meciul cu Mirjana Lucic-Baroni din turul III la US Open.

29 aug. 2014, 19:18

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep a început bine şi a ratat trei mingi de set la 5-2! Mirjana Lucic-Baroni a revenit specatculos, a luat setul la tie-break, iar în al doilea s-a distrat efectiv cu o Simona Halep de nerecunoscut.

SIMONA HALEP – MIRJANA LUCIC-BARONI este LIVE VIDEO AICI

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. „Cred în şansa mea. Acum sunt mai încrezătoare decât la Roland Garros, acolo mi-am câştigat încrederea că pot juca bine la un turneu de Grand Slam”, declara Simona Halep la finalul partidei cu Jana Cepelova. SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. SIMONA HALEP o întâlnește, vineri, pe MIRJANA LUCIC-BARONI, în turul trei la US OPEN, LIVE VIDEO de la ora 20:30 la EUROSPORT. Meciul SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI, LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la US OPEN, este al doilea programat pe pe terenul Grandstand de la Flushing Meadows și nu va începe mai devreme de ora 19:30 (13:30 ora locală). SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. Cea mai mare performanță pentru Mirjana Lucic-Baroni a fost o semifinală la Wimbledon, în 1999, pierdută în trei seturi în fața nemțoaicei Steffi Graf. De asemenea, la nivel de juniori Mirjana Lucic-Baroni a câștigat US Open (1996) și Australian Open (1997). Până în noiembrie 2011 era cunoscută drept sportiva Mirjana Lucic, iar după căsătoria cu Daniele Baroni a devenit doamna Mirjana Lucic-Baroni. SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. SIMONA HALEP o întâlnește, vineri, pe MIRJANA LUCIC-BARONI, în turul trei la US OPEN, LIVE VIDEO de la ora 19:30 la EUROSPORT. Meciul SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI, LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la US OPEN, este al doilea programat pe pe terenul Grandstand de la Flushing Meadows și nu va începe mai devreme de ora 20:30 (13:30 ora locală). SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. De-a lungul carierei, Mirjana Lucic-Baroni și-a trecut în cont 1,9 milioane de dolari, în timp ce Simona Halep, cu 10 ani mai tânără, are deja câștigați din sportul alb peste 5 milioane de dolari. SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. SIMONA HALEP o întâlnește, vineri, pe MIRJANA LUCIC-BARONI, în turul trei la US OPEN, LIVE VIDEO de la ora 19:30 la EUROSPORT. Meciul SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI, LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la US OPEN, este al doilea programat pe pe terenul Grandstand de la Flushing Meadows și nu va începe mai devreme de ora 20:30 (13:30 ora locală). SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.La US Open, Mirjana Lucic-Baroni a produs surpriza în primul tur, eliminând-o pe Garbine Muguruza (Spania), 6-3, 7-6, iar în turul secund pe Shahar Peer (Israel), 6-7, 6-3, 6-2. De asemenea, ca să ajungă pe tabloul principal, Mirjana Lucic-Baroni a avut nevoie de trei meciuri în calificări, pe care le-a câștigat însă fără probleme. SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. SIMONA HALEP o întâlnește, vineri, pe MIRJANA LUCIC-BARONI, în turul trei la US OPEN, LIVE VIDEO de la ora 19:30 la EUROSPORT. Meciul SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI, LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la US OPEN, este al doilea programat pe pe terenul Grandstand de la Flushing Meadows și nu va începe mai devreme de ora 20:30 (13:30 ora locală). SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.

SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT. Învingătoarea meciului SIMONA HALEP.MIRJANA LUCIC-BARONI, LIVE VIDEO de la US OPEN la EUROSPORT (ora 20:30), joacă mai departe cu Sara Errani sau Venus Williams. SIMONA HALEP MIRJANA LUCIC-BARONI LIVE VIDEO US OPEN EUROSPORT.