Simona Halep: „Nu puteam sta 15 minute pe teren”

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la Turneul Campioanelor, competiţie la care evoluează cele mai bune 8 jucătoare ale anului.

18 oct. 2016, 09:40
Simona Halep: „Nu puteam sta 15 minute pe teren”

Simona Halep a vorbit despre problemele medicale pe care le-a avut la începutul anului şi a dezvăluit că nu ştia dacă va putea evolua la Turneul Campioanelor din cauza accidentărilor.

„Primele patru luni ale anului au fost foarte grele pentru mine. Nu ştiam dacă voi putea juca în acest an pentru că mă simţeam foarte bolnavă. Nu puteam sta mai mult de 15 minute pe teren. Am avut câteva infecţii.

A venit turneul de la Madrid, pe care l-am câştigat, şi după aceea m-am gândit că am o şansă să mă calific la Turneul Campioanelor. Nu am crezut sută la sută că pot face asta, dar sunt fericită am ajuns acolo pentru al treilea an consecutiv. Nu credeam că voi calificată înainte de a juca la US Open. Mă simt bine şi simt că merit să fiu acolo.

Simt că nivelul meu este foarte înalt. Am încredere că jocul meu depinde doar de mine. Totuşi, la începutul anului era foarte greu să gândesc asta”, a spus Halep pentru site-ul WTA.

Turneul Campioanelor se va disputa la Singapore, între 23 şi 30 octombrie.