Simona Halep: Nu sunt tristă că n-am reuşit acum, o să reuşesc data viitoare. Mă bucur că a câştigat Venus în semifinale

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seară, la revenirea în ţară după participarea la turneul de la Wimbledon, competiţie la care a ajuns până în sferturi şi a ratat şansa de a urca pe prima poziţie în clasamentul mondial, că nu este tristă că nu a reuşit acum. Ea a precizat că se bucură pentru Venus Williams, care a ajuns în finală.

14 iul. 2017, 03:15
Simona Halep: Nu sunt tristă că n-am reuşit acum, o să reuşesc data viitoare. Mă bucur că a câştigat Venus în semifinale

„Mă simt foarte bine, mă bucur că sunt sănătoasă. Mai am mulţi ani în faţă, aşa că nu sunt tristă că n-am reuşit acum, o să reuşesc data viitoare. Am crezut că se repetă ultimul punct, aşa au crezut mulţi, dar aşa a decis arbitrul (…) Resimt oboseala, dar asta mi-e meseria. Încerc să mă odihnesc şi să revin cu forţe noi în America”, a spus Halep, potrivit dolce-sport.ro.

Ea le-a urat succes finalistelor de la Wimbledon. „Mă bucur că a câştigat Venus (în semifinale). Ce face ea la 37 de ani e ceva deosebit. Oricine ar fi câştigat ar fi fost ok. Le urez succes finalistelor”.

Simona Halep a fost învinsă, marţi, de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2/7), 7-6 (7/5), 6-4, şi a ratat calificarea în semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam anului, ratând şi şansa de deveni noul număr 1 mondial.

Joi, Venus Williams, favorită 10, a trecut în semifinale de Johanna Konta, cap de serie 6, scor 6-4, 6-2.