SIMONA HALEP, opinia specialiştilor. Ce va face la US Open

SIMONA HALEP a fost eliminată surprinzător în turneul de la New Haven, de către a 68-a jucătoare a lumii, Magdalena Rîbarikova, dar specialiştii mizează că Simona o să fie pariul surpriză la US Open, turneu care va începe luni, la New York.

20 aug. 2014, 13:42
SIMONA HALEP, opinia specialiştilor. Ce va face la US Open

SIMONA HALEP nu şi-a apărat titlul cucerit anul trecut, la New Haven, dar eliminarea nu i-a ştirbit din valoare. Într-un material postat pe site-ul WTA se apreciază că SIMONA Halep va reuşi să câştige în scurtă vreme un turneu de Grand Slam şi chiar ar putea fi surpriza plăcută a US Open.

Citeşte şi Simona Halep, REACŢIE INCREDIBILĂ după înfrângerea de la New Haven

Pare aproape inevitabil faptul că Simona Halep va câştiga un turneu de Grand Slam – mai multe asemenea trofee chiar – starul în ascensiune al WTA reuşind să aibă o evoluţie extraordinară în ultimul an şi jumătate. Chiar dacă şi-a început ascensiunea atât de discutată în primăvară anului trecut, câştigând două trofee între Roland Garros şi Wimbledon, abia în sezonul de vără, pe hardcourt-ul american, şi-a turat motoarele la maxim.

După ce a terminat anul 2013 cu primele şase titluri în palmares şi pe locul 11 în clasament, românca a făcut şi pasul următor, obţinând alte două trofee şi având evoluţii impresionante la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Iar pentru că a reuşit să facă tranziţia de la o jucătoare în ascensiune la una care impresionează la întrecerile importante, un titlu de Grand Slam se întrevede la orizont. Poate fi US Open 2014? Pentru a câştiga la New York Simona trebuie să depăşească două mari obstacole, două dintre legendele WTA, Serena Williams şi Maria Sharapova. N-a câştigat nicio partidă împotriva celor două în decursul carierei„, se arată pe site-ul WTA.

US Open va începe lunea viitoare, la New York