Simona Halep, primul antrenament după hernia de disc. Cu cine s-a pregătit numărul 1 în tenisul mondial

Simona Halep şi-a încheiat vacanţa petrecută în Alpii austrieci şi a început deja pregătirile pentru sezonul 2019. Deocamdată numărul 1 în tenisul mondial se antrenează în sală, la Izvorani.

28 nov. 2018, 10:46
Simona Halep, primul antrenament după hernia de disc. Cu cine s-a pregătit numărul 1 în tenisul mondial

Simona Halep a fost supervizată la Izvorani de Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup a României. Cea care a făcut publică informaţia a fost chiar Simona, care a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Segărceanu.

În urmă cu câteva săptămâni Florin Segărceanu declara că va fi alături de Simona Halep ori de câte ori aceasta i-o va cere, dar numai pe perioada pregătirii în țară, el neputând s-o însoțească în deplasările externe. „Nu se poate fără antrenor, la nivelul ăsta. E o viață dificilă în circuit, cu multe provocări. Își poate angaja un antrenor temporar. Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în țară, dar n-aș putea să o însoțesc în turnee„, spunea Florin Segărceanu.

În ciuda avertismentelor lui Segărceanu, Halep a luat decizia de a începe sezonul viitor fără un antrenor full-time, avându-l alături doar pe preparatorul fizic Teo Cercel, urmând să ia o decizie în privința cooptării unui tehnician în funcție de rezultate.

Poza postată de Simona Halep, în care numărul 1 mondial e supravegheată de Florin Segărceanu: